Jun 28, 2012

Minggu terakhir

Minggu depan dah minggu terakhir akak ada kt umah.
Sebenarnya aku tak pernah tau berpisah lama ngn semua anak-anak pun.

Paling lama masa akak pegi plkn aritu.
-lepas ni takde teman nak gaduh
-lepas ni takde teman nak soksek
-lepas ni takde teman window soping..walupun along ada ,tak sama mcm akak
-lepas ni takde dah co pilot mama,jadik sapa2 jemput event,mmg payah skit,daku rabun.
-lepas ni takde dah teman nak g karaoke
-lepas ni takde dah teman g pasar
-lepas ni takde teman nak g solat terawih
-lepas ni takde dah teman buat2 hal keperempuanan nie


Takpe akak cuti semester kita jimba-jimba ya.
Gudluck kakak..study betul2 ye..jangan main2, jangan main cinta
cinta boleh datang dan pergi sesukati, tapi peluang yang ada sekali je seumur hidup


----------
Sent from my Nokia phone
.

9 comments:

wantie said...

good luck for akak.

tu la kan, nanti bila anak anak t besar & further study mesti t akan lami perasaan yang sama.

ala.. blog kan ada, fb kan ada. fon kan ada, web cam kan ada. boleh la lepaskan rindu.

Rasp said...

gud luck buat akak and sis...
mesti memula tu u terasa sgt rindunya sis...
byk2 bersabar ye to both of you...
be strong!

Sidratul Muntaha said...

all the best utk aka..
moga2 1st semester ni cgpa dia 4.0
insyaa Allah
buat yg terbaekk.

eMMe said...

hurm... kakak ni rapat n boleh buat macam2 same omaknye... bagus la..moga terus berjaya n jadiinsan yg cemerlang... gud luck kak!
untung de anak cam ni kan kak Ty...

ALoNa CintamaniszLite said...

Hehe...nasib ler dpt dekat kampung aje, ATty..
Wat dpt kat Ganu ke...Kelate ke...PErlis ke..lagi ler jaoh, ye..

Selamat berjaya, kakak. Mesti mama gembira sebab kakak akhirnya terima satu peluang hebat utk masa depan.

lieyalatif said...

ALAHAI SEDEY...lieya bace kak.....takpe kak...kakak pergi demi menuntut ilmu.....akak pun nanti free leh jalan melawat die...cuti sems nantipun leh akak plah berjalan2.....

jgn sedey kak ty yeak....

Ietams said...

mesti kak ty terasa sangat
berpisah dgn anak dara akak ni kan..
sedih pula baca entry kak ty ni..
walau ape pun, good luck akak!

Neeza.Areef said...

suka pesanan kty yg last tu

Masviona Nas said...

wah akk dpt gi sambung mana kty?anyway congratz utk akk n take care utk kty eh.....xsaba nak tunggu avin besar sebab nk buat xtvt sesama ngan dia...:)