Jun 6, 2012

I need new sandals

My feveret sandal, dah nak tunggu ajal je
semalam dah round soping mall , cari sandal baru
tapi susah betul nak berkenan ngn hati , nak kaler merah kalo boleh , atau yang colourful

Tak puas soping kat pasaraya
soping online , kot ada yang tertarik menarik dihati

minat yg macam kat bawah nie
flat shoe or baby shoe

sempoi dan selesa 


Yang nie pun minat jugak
tapi untuk jalan hari2, berbatu2 mmg tak larat
kalau pakai pun utk g kenduri kawin je.
tu pun kalo masuk kampung , tetap tak boleh

dah lama tak pakai wedges gini
takut tergolek je ..sebab nak bergaya punya pasal

Apa pun pencarian harus diteruskan
kena gak cari new sandals, tak larat nak pakai wedges

Gambar saya ambil dari sini >> kasut Online

.

13 comments:

mamyharraz said...

citer pasal kasut ni kan kty sy pun lamaaaaa giler tak beli kasut keje.dah haus tapak dok lenjan hari2..

jom kty kita cari kasut ;)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

akak sama cam saya la, susah nak cari yang berkenan, kadang2 hubby sampai malas nak ikut sbb pegi sikit punyer lama tapi tak de gak yang berkenan...sbb saya bukan jenis yang main GRAB je...

Riny said...

wages tu mmg cantek la...kaleful ....tapi lau jatuh pon sdp tu..sbb tinggi sgt..hik3

♥cikmOt♥ said...

kita skang jatuh hati ngan sandal cap buaya...

wantie said...

hahaha... ingat lagi dodulu suka benor pakai kasut tumit tinggi.

tapi sekarang ni yang jenis flat jugak menjadi pojaan hati. selesa la pulak.

cari kak jgn tak cari.

Neeza.Areef said...

bli jgn x bli kty

lieyalatif said...

e'eh cantik la kakty....wedges tu...kalerpul hah hihih..baby shoe pun cute....kaler die yg menarik tu...selamat menghunting sandal kak ty!~

Aleeya (Yaya) said...

dulu2 yaya suka wedges n heels kak...lama2 sejak rse da tua neh heheh tak lalu lak pakai..so pakai sandal bata je..

ct rahani said...

kasut yg atas tu cantik k.thy.. sy dh lama x pakai kasut bertutup.. selesa ngan slipar/sandal biasa jer..

eMMe said...

Kak ty, beli laa..cantik ade pink2 lagik kan...

atie said...

Cantik2.... semuanya ada warna pink yang sangat sweet kan ty......hehe

Dee said...

cantiklah kty..dee pun tgh cari sandal..sbb dee byk berjalan...hehehe..

Kesuma Angsana said...

tulah kekadang kena tawaf 2 -3 shopping cmplex baru jumpa yg berkenan huhuhu