May 21, 2012

Pilih

Orang dah offer nak belanja
jadik kita pilih je

-Vanilla body lotion
-Vanilla perfume oil
-Vanilla body mist
- Vanilla soap

orang tu offer masa besday aritu..

Thank you sgt2 pada yang sudi banjer tu.

I luv u so much

----------
Sent from my Nokia phone

7 comments:

Neeza.Areef said...

wah kty msti bau vanilla ni...cuit skit..hehe

mamyharraz said...

org dah ofer amik je kty tanpa rasa bersalah ;)

vanila my feveret for ever :)

rasp said...

rezki jgn ditolak kannnnn...
errmmmm org tu tak nak offer kat i ker hehehehehehe

ALoNa CintamaniszLite said...

Seronoklah orang belanja..pastu leh pilih2 lak..ish..ish..rejeki..hihi..

wantie said...

fuh.. best nyer. hadiah yang nak di beri kepada kita pas tu suh kita pilih pulak apa yang nak. memang best.. best.. best..

haruslahkan ber luv u luv u banyak banyak kan..

nabilah_2908 said...

wangi la lepas ni... ;)

MizShuai CM said...

vanilla best! :)