May 14, 2012

Cerita satu hari di Hari ibu

Semalam hari ibu,
 kty mengambil kesempatan mengucapkan hari ibu utk semua
Dan semalam , kty ,mak , adik kty ,si akak dan tak ketinggalan si kecik honey
kitaorang semua pergi sambut hari ibu 
Just makan2 ,happy2 jer , kali ni kitaorang bawak nenek pergi makan kat Garden Cafe Alamanda 
Special thansk to adik aka ucu ,sebab belanja kitaorang semua ,
dan happy mother day untuk adik yang kali pertama bergelar ibu..


 us, 
happy mother days to mak
u'are the great mak ever.

tq to mak honey sebab belanja makan
honey yang semakin banyak akal..cepat jalan ye..

.


12 comments:

lieyalatif said...

wawhhhh akak ke alamanda yeak....mmg cantik garden tu kan kak....suke gak lepak situ...santai jek....

meriah sambutan akak...selamat hari ibu tuk kak ty.....syabas kak kerana menjadi ibu yg terhebat....

mama tisya said...

wah best dpt dok kt atas buai tu...menu pn yum22..lama tk mkn kt garden

cheqna said...

beshnya makan2 bersama ibu =)

ct rahani said...

makan ramai2 nak2 bersama org2 yg tersayang memang sonokkan kak..

Anamarza said...

Selamat hari ibu untuk atty (^_^)

wantie said...

best nyer.

kita tak de pun balik kg banje mak. tapi dah pun wish kiss & hug!

Neeza.Areef said...

slmt hari ibu kty..hari2 hari ibu..hehe

bestnya sambut kt tmpt special..comel lah dah beso dah honey yer panggilnya..

NzA said...

Selamat hari ibu atty......Bahagia menjadi seorg ibu.

ummiarissa said...

seronok ada yang belanja ye...selamat hari ibu ye

Zura said...

selamat hari ibu kty..

Dee said...

selamat hari ibu kty..pada mak kty jugak..ofis dee xleh bukalah blog kty..tu psl tak balas kunjungan...sorry eh..

CuTeMiUt78 said...

wah... best tgk garden n makanan2 kat situ.. selamat hari ibu kty