Apr 23, 2012

Tayar pancit

 Kejadian berlaku semalam , pergi Billion
sekali keluar je tertengok tayar yang sudah flat..kempis terus..

Nasib ler ada orang yang baikhati sudi bantu tukar tayar

Lepas tu terus pergi kedai tayar tukar tayar baru.ditengah-tengah bulan

kesihatan saya..masih on/off..bila malam je badan panas..batuk.bila makan ubat batuk.terus tak sedar diri

----------
Sent from my Nokia phone

.

11 comments:

Sidratul Muntaha said...

semoga cepat sembuh kak...

wantie said...

hmmm.. kalau saya le, bila tayar pancit mesti call auto assist bantu. sebab kalau nak buka sendiri skru tu memang tak mampu le.

kalau saya batuk, memang tak boleh ambik ubat batuk. jadi lagi teruk. pelikkan. allergik kot.

selalunya saya akan sapu minyak masak kat tengkok. petua dari mak.Rasa mcm funny kan, tapi itulah yang mujarab untuk saya

lieyalatif said...

aduh....dugaan betul la kak ty.....sabar kak yeak ...

get well soon kak~

rasp said...

sib baik ada yg baik hati kan sis....
smoga u cepat sembuh sis....
take care...

Neeza.Areef said...

rumitnya lah bila kite yg kna time tayar tu pancit

sue-ab said...

pernah jadi kat saya macam ni...huhu..ngeri..hahahha

ct rahani said...

malang x diduga kan kak.. semoga cpt sembuh ye kak.. tc..

Gieyana said...

nasib baik ada org sggup tlg sis..saya langsung x tau cmna nk tukar! Adeei!

Zie Madini said...

zie paling tak reti nk tukar tayar bila pancit. semuanya serahkan kat husband je. hahaha

btw, get well soon kak! :)

ALoNa CintamaniszLite said...

Aduhaii...kalo tayar problem ni mmg laa masalah bg org pempuan, ish..ish..

Zura said...

nasib ade yg sudi tolong kty..kalau x..