Apr 17, 2012

Sambut Besday Di Tutti Fruiti

Kejadian pada malam 15 April 2012
Tempat : Di Tutti Frutti

Sambut besday Lulu Realla , bff cycy realla, si anak dara aku,..


Diaorang ni kawan memang dari sekolah menengah sampai ler dah abis pun sekolah 
kadang2 aku hangin jugak dengan diaorg berdua nie 
Tapi bila aku fikir-fikirkan ..aku lagi suka orang yg tunjuk siapa diri dia sebenar..
dari orang yang pura2 baik..pura-pura sopan..pura..pura..pura..jadik kura-kura bawah perahu..
rupanya orang itu ler yang hantu...eh..melalut sudah..

gadis Tutti Frutti

Biasalah , budak2 muda nie..kadang ikut perasaan..
ada je perkara yang menyakitkan hati kita nak dibuat
lagi kita tegah , lagi dia nak buat..


Apapun..unty wish happy belated besday to lulu .
semoga kalian >>lulu and cycy gudluck for ur future..


10 comments:

rasp said...

yes sis...
i pun prefer anak2 my fwenz tu tunjuk belang dorang...
dari buat pe'el blakang2 nie...

POSH76 said...

alahai cumil jer...takper biar BFF dgn gegirl ..kalau dengan boy mau lagi risau....hehe

Pepel BoNda AmaNi said...

cute jerk berdua anak dara tue...

mama tisya said...

oh bole ek bw kek mkn dlm tuti fruiti...sedap nmpk kek tu

wantie said...

happy b'day tu lulu to from auntie di alam maya ni. Tak kenal? tak pe lelama kenal le tu kan...

atty's said...

@mama tisya

tak boleh amy.ini sbb si lulu tu staff..

Gieyana said...

hepi birthday utk anak dara kak ty...

Cik Ina Do Do Cheng said...

atty samalah kita, cik ina selalu bagitau anak-anak cik ina jangan suka pura-pura tunjuk perangai sebenar, cik ina tak suka anak anak yg hanya baik depan mata kita, belakang nauzubillah.happy besday lulu semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki jgn lupa kenang jasa ayah ibu ye.

ct rahani said...

wah sedapnya TF.. tp smpai skrg sy belum penah merasa.. asyik x jadik je nk pegi.. huhu..

Softtouch [Hanim] said...

hepy besday utk kwn akak....