Apr 19, 2012

Battleship Movie

Ini antara Movie terbaru yang aku tengok
benornya banyak jugak movie yang dah tengok tapi malas nak review..

Ini adalah antara yang terbaik..sebab tu aku recommended pada semua untuk tengok..
Aku kasi 4 star/5 star

pic credit to google

14 comments:

Zura said...

cite perang ye kty...ari nie uncle usin kuar wayang...

azzey said...

dh lm x tgk wayang

wantie said...

mesti tonton ni..

lieyalatif said...

mmg ramai bagi review best cite ni kakty.....tapi tu laa lieya ni mcm budak2 cite2 mcm ni sure tak nak tgk haahahaha...mcm ade tak keruan kalo tgk citer mcm ni.....gediks kan kak heheeheh

*SiRibenMerah said...

saya x sempat2 nk g tgk lagi.. huhuhu

eLLy said...

eLLy dah tengok best kan .. :)

rasp said...

sentap ok sis...
sbb SH i aritu cuti...
dia gi layan tgk movie nie...
katanya "action movie nie u tak yah tgk lah...i gi ok"
dah tu balik dok ulang ckp best...
aaaaa sentapppppp...

Ietams said...

Tengok gambo je ni pon dah nampak menarik..
Nak tengok gak la nanti.. Anak saya suka cerita2 mcm ni

Has said...

sy suka cite ni...best! hero hensem :)

wanie said...

tgk trailer dia pun macam best..macam nak tgk je

Cho Zila said...

kawan kat opisni pun kata best..

zh-ena said...

mcm nak tgk tapi mcm tak berkesempatan jea

Pocket said...

la kamu tak tulis pun knapa kami perlu tgk!?:D

sweethOneY said...

best battleship best. rasa puas bila habis tengok