Mar 9, 2012

Handmade card from firdaus





from firdaus for ours wedding Anniversary
Malam tadi ler buatnya 

Memula firdaus cakap, malam ni free ya ma, takyah baca buku ,fir ada hal sikit

Dia pun terperuk je lah dalam bilik , dalam 1 jam camtu 

Tertiba keluar bawak kad ni..dia buat pun dari apa yang ada jer..

Mama & ayah sangat2 terharu..


13 comments:

cheqna said...

olololo
comelnya fir buat utk mama dan ayah dia

kompem kakty n along terharu ni =)

tahniah kakty n along moga bahagia buat selamanya

wantie said...

amboi kreatifnya.

nesti akak touching habih tu.

mamyharraz said...

swettnya firdaus :)

mesti kty terharu kan .

Neeza.Areef said...

wahh..pndai fir tau je anniv mama ayah dia...pndai fir..wpn buat sndiri pkai kertas garis2 tp touching kan

ALoNa CintamaniszLite said...

Wah...pandai tul fir ye...Siap taruk gambar tu. Mana ler dia dpt?? hehe

Anak2 sy pun tak reti wat kad ucapan cenggini. Tak tau pun anniversary kawen mak pak dorang bila, hihi...
Teruk tul kitorang tak bgtau...ngee..

momguess said...

nice!

Dee said...

sweetnya fir..kalau dee pun terharu kty..

rasp said...

wahhhh "ada hal" katanya ... cute...
best kad in the world kan sis...
so thoughtful of him!

sweethOneY said...

Pandai dah Fir nak appreciate hari-hari pentingni :)

lieyalatif said...

comeynye kak...sweet sgt!! tgk tu, boy pun kreatif kan......pandai die korek2 gambar akak yeak he he he

nabilah_2908 said...

comel..!! :)

Softtouch [Hanim] said...

So sweet fir..hepy annibersari kty

sW33tdARLiNG said...

value sebab dia ikhlas, itu yg paling berharga