Feb 3, 2012

Satay Willy

Sebelum nie , aku pernah gak dengar pasal satay willy nie
Sekali hari tu kawan aku , Nora ada kol tanya , kat mana.
Udahnya nora yang bagi tau aku kat mana 
Rupanya tak jauh je dari Bandar Baru Bangi
Satay Willy terletak dekat Sg Ramal Luar berdekatan 
Restoren Yus kiranya berdepan dengan Shell kat Sg Ramal Luar tu .

Aku dulu pernah tinggal kat Kg Sg Ramal dalam lebih 5 tahun jugak, jadik senang ler aku nak cari tempat tu
Tempat dia macam food Court, yang besh macam2 makanan ada 
Cara nak order kita cari table , tengok no table lepas tu pergi kat gerai yang kita nak order 
nanti sebut no meja tu, nanti makanan atau minuman diaorang akan hantar,
time tu kita bayar lah harga makanan kita tu .






gambar tak clear snap pakai hp cokia jer

rasa dia lak camner
okeh lah terasa rempah2 dia 
kira sedap jugak lah 

Kat Area kajang , Bangi nie 
selain satay samuri , ada satay urat ketin 
ada jugak satay anugerah 
kira macam2 jenis satay lagi ada 
Tapikan sebenarnya aku lagi suka satay anugerah 
tak tau kenapa tekak memasing kot
cuma kekadang satay anugerah ni , kalau minta daging banyak benor letak lemak

okeh ..sapa nak cuba jangan lupa banjer kty sekali eh..
Happy weekend semua ..cuti panjang lagi..

Note : Belum gaji2 lagi..satu bos masih bercuti


21 comments:

mama tisya said...

rmi gk org ckp best tp tk pernh try lg..jauh la...

**cekelat cadbury gold tu mmg sedap

sweethOneY said...

Lambatnya gaji kty. Hehe saya dah gaji yay :p

Oh selalu gak g sg ramal luar tu sbb tailor baju kt situ dlu tapi tak perasan pulak ada food court bertentangan dia.

lieyalatif said...

lieya tau kedai ni kak ty...penah nampak..tingin gak nak cube.....tgk akak dah bagi review nie rase jugak nak cube nieh......

selamat bercuti panjang kakty.....

Neeza.Areef said...

sate ni klu x kna gaya kuahnya x best

happy weekend kty

POSH76 said...

bess gak tempat ni asik sate samuri bohsan la pulak

POSH76 said...

bess gak tempat ni asik sate samuri bohsan la pulak

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

salam atty
aku pnah pi sini
best gak no makan satay willy. makan waktu malam syok gak, layannn

mEiZ SHA said...

waa dapnyer..:)
selamat bercuti panjang kak atty..:)

wantie said...

mesti pengusaha satay tu sukan ngan aksi rempit "Willy".

ingatkan org je leh wat willy satay pun boleh..( berseloroh)

mmm..lama tak makan satay. nak ajak hubby makan sataylah kat teluk kumbar this weekend.

cheqna said...

jauh pulak nk bnjer kty ni hehehe

BONDAROCK said...

aku dh tak berapa gemar satay samuri...kat situ ada tak satay tulang???? :D

atty's said...

@BONDAROCK

sama lah, aku pun dah lama x makan satay samuri..satay tulang stkt ni lom ada lagi area cni

CuTeMiUt78 said...

macam2 nama satay kat sana ya kty..

slamat bercoti kty

semanis susu said...

hahhaha...sampai juga kak ty..nora blom rasa lg..satay urat ketin pun best gak, anugrah blom penah try lagi,tapi samuri...no no no

Mak Su said...

selamat bercuti panjang, salam maulidur rasul

semanis susu said...

shedap tak kak..willy? anugerah, urat ketin dan lagi 1 santa(area sg kantan)sedapp....samuri taakkan pegi lahhh no no no keras macam getahh

atty's said...

@semanis susu

boleh tahan nora kesedapannya , oklah dari samuri yg tah apa2 tu..keras berdengkong..

ratna said...

Byknya choice satay kat area sana...

ALoNa CintamaniszLite said...

Tgk gambar dan baca aje la..hehe..

Softtouch [Hanim] said...

mcm2 jenis satay ye skrg....nasib sy xbape mkn sgt satay nie..kalu x mau ke sinun sy cr kak...hehehe

Cik Wanie Ghani said...

nanti blhlah akak bawak wanie g sana kan,
hihihihi
wanie nie hantu satay tau:)