Feb 29, 2012

Nak g overseas

Akhirnya berjaya jugak aku buatnya, orang lain dah lama ada pasport
awak baru nak ada..
Memula malas nak buat dulu, sebab trip lagi satu tu bulan june

Ingat untuk Trip bulan march , pakai pasport berkumpulan je
Tapi lepas tu cam leceh, aku nak kena pergi Kl, ke jalan Duta tu apa semua
Kang kalau pergi sana minyak ,tol , kang singgah jalan2, makan2 banyak benor pitstopnya

Yang penting ,dah tentu aku kena apply cuti, sebab diaorang semua nak perginya hari biasa

Setelah dipertimbang-timbang, buat jer lah

Aku buat kat Kajang, proses dalam 1 jam setengah,tak payah amik cuti lari je kejap..2 jam gak lari,termasuk rehat 1 hour, 3 jam menular..kira halal ye bos

sepatutnya boleh lagi awal dari tu, Kaunter Pasport Malaysia ada 6 yang bukak ada 2 je ,

Nasib masa dekat kaunter pungutan tu cepat ,sampai aku terlepas no kaedahnya,ate seronok sangat cuci2 mata di kedai berhampiran, ye lah kata 1 jam..i follow
Apa pun syabas ler untuk Pihak Imigresen, yang peramah-ramah,mesra pelanggan

Berkhidmat untuk negara..

Tak sabar nak berjalan-jalan..

----------
Sent from my Nokia phone

17 comments:

POSH76 said...

bessnyer sis tak sabar nak taw sis p mana...

mamyharraz said...

okey,baca entry kty sy yg berkobar-kobar mcm sy joint holiday dgn kty ;)

bab berjln sy mmg cukup suka..takpelah nnt sy ubat hati ini dgn baca enrty kty k ;)

ratna said...

Selamat bercuti kak! Snap gambor bebanyak tau.

ZSqueenbee said...

wowo nk g obesi..bestnyeee..jeles kita tau...enjoy!!

the kecik said...

ikutttttttt!
haha. tp immigration skang bgs. cekap! Suka! Thumbs up!

zh-ena said...

WAH NAK KE MANA TU K.ATTY

mama tisya said...

best nk jln2 overseas...ke uk ke??

Neeza.Areef said...

yeyyy..ala kty skang wat passport x mcm dulu..skang ringkas dan cpt kan..buat je la x yah susah2 pk

ALoNa CintamaniszLite said...

alahh...jeles nyer org nk gi jenjalan over-c ni...
hehe..

Zue AnnaLeeya said...

ewah k.ty... nak jln2 erk...
best tuh... jgn lupa sebenier... hehehe...

Kamariah Awang said...

Alhamdulillah, ma pun happy dapat berita ni. Dulu nak ambil paspot antarabangsa, submit hari ni, tunggu minggu depan baru approve...

rasp said...

jauh perjalanan nie....
enjoy ye sis...

atty's said...

@the kecik

jom ler..

atty's said...

@rasp

x jauh pun sis..dekat ya amat

Nazz@Purple said...

ade gak plan nak pi..erm..tp bila ye..

*SiRibenMerah said...

phewitttt~ nk g mana tuh?

Softtouch [Hanim] said...

kak ty nk p mana? nak ikut!!!!