Feb 14, 2012

Kerana Valentine Day

Semalam masa nak balik ke opis lepas lunch
lalu kat area Sg Chua
Tertiba je kereta depan brek emergency
Aku pun brek..nasib jarak kete jauh
Memang aku tak suka follow orang dari dekat.
.takut jadik benda yang tak diingini

Ingatkan sebab apa ler kereta depan brek emergency
rupanya2 tertiba je muncul seorang lelaki tak perasan indian ke or negro ker sama je kalernya
kat tangan dia banyak bunga , tiba2 je nyanyi lagu rahimah rahim gadis dan bunga

lah apasal mamat ni , nak bunuh diri ke..nak jadi hantu bunga , kang tak pasal2 aku langgar kang..
aku yang trauma seumur hidup kanG dihantui mamat negro ditangannya penuh bunga ,


dalam 2 second camtu , baru otak berfungsi..
owh sempena valentine day ler kot..depa jual bunga ..
tapi x akan tengah2 jalan kot.agak2 ler..

i tak sambut valentine day..bagi kty hari2 pun hari2 kasih sayang ..
malam kang wajib berkasih sayang..sebab along nak dapat allowance
banyak dah list nak suh along approve..

i luv u lah along..tertiba.hahhahahhaa

.

12 comments:

Anamarza said...

eh plak camtu, main berhenti mengejut , ish nyusahkan org sungguh cam tu ya

mEiZ SHA said...

hahahhaa
nak gelak besar baca blah bawah tu kak..;)

mlm ni nak berkasih sayang lebeh yeeee..amboiiiiiiiiiiiiiiiii...;D

wantie said...

apa kelas valentine day!

Org islam tak sambut valentine day le mamat negro oi.. pergi jual bunga kat tempat lain k.

cuma beli bunga time mathoer day jer.

cheqna said...

dan dan tu
hahahahaha

Neeza.Areef said...

wahahhaha jgn kty..ada hantu gelap kang follow...

yelah btllah..anytime berkasih syg kan..

lieyalatif said...

keh keh keh ...tegelak lieya kak...dpt bygkan camne keadaan mase tu heheeheh....gara2 14 feb kan kak....

wahida said...

mmg tak sambut valentine day ni...mengarut je semua ni kan kak...

Qhaifa Nur said...

baru perasan ari ni valentine day...

ecxited betul mamat tu...

*SiRibenMerah said...

hehehe.. kalo utk yg halal, raikanlah kasih sayang tuh... yg bukan halal, HARAM nk raikan..

rasp said...

hehehehe... mcm2 pe'el manusia nie...

Cik Wanie Ghani said...

uish bahayalah buat mcm tue,
mengejutkan org saja,
hurm...

ALoNa CintamaniszLite said...

ye...hari2 kita berkasih syg. Kesian kat budak2 yg suka nk sambut mende ni tp last2 harga diri tergadai, nauzubillah.