Feb 1, 2012

Cancel ke nak teruskan ?????


Sebab agak bz sikit dan macam2 hal yang terjadi sejak masuk tahun 2012
Agak terlupa pasal trip kitaorang nie

Tak tau samada nak teruskan ke tidak
sebabnya akak dah tentunya takde , yang ada hanya aku dan firdaus
dengan Firdaus tangan patahnya 
Tiket dah lama booking dari tahun lepas 
sebenarnya aku beli tiket ni sebab nak bawak firdaus merasa naik kapalterbang 

Tanya along , along kata kalau nak teruskan dia izinkan jer 
cuma risau sebab kami jer berdua, kalau ada sedara mara ke , dia tak kesah sangat 
Firdaus tak tau sebenarnya ni , pernah kasi tau masa memula beli tiket je
kalaulah dia tau , mesti mengelitis nak pergi nak merasa naik kapal terbang..

Kalaulah nama akak tu leh tukar jadik nama along , bagus jugak 
Maybe takde rezeki kot, nextime insyallah

.

16 comments:

azzey said...

nak jg naik kapal terbang buleh ??? he3..

Zura said...

kalau ade rezeki xkemana kty..

onniesham said...

ala kty bli je la tix utk hubby. cer tgok kot2 ada tix murah ke.

Neeza.Areef said...

nk g mane tu kty

Cik Wanie Ghani said...

knapa kak tty,
kakak x dpt pegi ke?
kalau akk dtg penang,
wanie blhlah jumpa akak kat sana,
& bawak korang jln2:)

fiza said...

Sayang gak nak cancel tu. Tak per lah kak, tk der rejeki kot.

Kaseh said...

lamanya tak komen kat sini..hehe dah lama tak berblogging...miss u kakty..anyway..takyahla cancel..teruskan je..tapi ajak along..dia beli tiket lain la kot.. kakty jalan 3 beranak..cian gak fir nak naik kapalterbang tu..

marinahunny said...

Pegi la kty, sayang tiket dh beli...

marinahunny said...

Pegi la kty, sayang tiket dh beli...

wantie said...

Mesti Fir sedih kalau dapat tau dia tak leh pergi.

perkara berlaku tak diduga. mungkin tak diizinkan Allah untuk nek kapal terbang. Setiap yg berlaku ada hikmahnya.

mamyharraz said...

mungkin rezeki di lain kali kty :)

sy pun pernah burnkan tiket p holiday ke Thailand..mmg ralat..tp takpelah :)

Mamamarina said...

boleh tukar.. kalau x silap.. 1 nama rm75

mamamarina

zh-ena said...

emmm takder rezeki kot k.atty nak pergi

atty's said...

@Cik Wanie Ghani

takpe wanie..thanks a lot..wanie tgh bz lor nie kan..nanti kalo kita memasing free kita leh lepaking ye

atty's said...

@Neeza.Areef

penang za

CuTeMiUt78 said...

akak.. nak ikut naik kapal terbang buleh.. :D