Feb 28, 2012

Busy


Minggu nie agak bz skit
prepare payrol, ada farewell party utk staff yang nak berhenti.
Busy uruskan kontena..busy ngn imigresen, ngn kastam
macam2 hal.
Firdaus pun still tak sihat.Kesian dia, demam kali ni agak teruk
badan dah tak panas tapi lembik je sebab tak makan apa2,
masuk air je yg lalu, tu pun kena paksa
tapi tetap nak g sekolah

Bila petang , sampai jer umah
mandi apa semua ,terus lelap, siap mama kejut suh minum air..
semoga firdaus cepat sihat ..amin

----------
Sent from my Nokia phone

.

12 comments:

ct rahani said...

selamat bekerja k.thy.. dan semoga firdaus cepat sembuh.. amin..

Qhaifa Nur said...

moga cepat sembuh....
senang mama nak kerja...

POSH76 said...

hujung bulan confirm bz....happy working sis

mamyharraz said...

semoga firdaus cepat sembuh ya :)

wantie said...

bz gak ni today. bos dok chase bill tak buat buat lagi ni.

hehehe...

Neeza.Areef said...

bz tul kty..yg penting jaga kesihatan gak..sian fir moga cpt sembuh..

wahida said...

fir, kalau tak sihat, tak yah la gi sekolah...jgn paksa diri tu...nnt bertambah teruk lak...rest tau!! mkn ubat!!

cheqna said...

moga fir cepat sembuh

zh-ena said...

cepat sebmbuh yea..amin

ALoNa CintamaniszLite said...

Tangan fir mcm mana?? masih berbalut ke...dh bukak terus balutannya??

rasp said...

kesian kat dia...
smoga cepat2 lah dia sembuh....

atty's said...

@ALoNa CintamaniszLite
masih berbalut lagi, tp minggu nie checkup, bukak dah kot