Feb 17, 2012

Busy sungguh minggu nie

Minggu ni benornya agak kebizian..
sebabnya ke 2-2 bos daku yang comel ada je kat opis

Tapi walupun bizi , tapi daku dapat jugak membooking tiket promo AA baru2 nie , ada 2 destinantion dah aku booking , insyallah kalau takde aral, sihat tubuh badan  dapat ler pergi holiday , tapi dekat2 je pun , bukan overseas..

Sebut pasal overseas..hahahhaha..taun ni ada juga nak holiday kat overseas..
tapi bukan ler negara omputeh,
cuma serumpun jer.
tapi bilanya nak gi imigresen buat pasport nie..?????????

Benornya aircond di opis aku dah rosak sejak 2 minggu lalu
tapi ada ler gak aircond lain, cuma yang kat tepi aku rosak..
Jadik kepanasan jugak ler..nasib ada kipas..

Tapi masa aku type entry ni
technician baru je sampai nak repair aircond..
baru ler semangat nak bekerja..

.

7 comments:

POSH76 said...

bz...bz pun sempat lagi...bessnyer nak gi over the seas

Neeza.Areef said...

za pn xde psport kty sbb tu lom penah pg obersi..hehe

erienz said...

Busy2 sempat gak book AA...bestnye dapat gi bercuti stelah penat bekerja...

wantie said...

kita pun BZ gak kat office ni. tapi wat bodo jer. Banyak lagi kes yg belum hand over kat Lawyer.ngeee..

Bila bos tanya, asyik jawab On the way.. on the way...hahahaha

rasp said...

i tak brani nak buka AA...
takut tergoda...
dah kena kontrol bajet nie...
hehehehehe...

Softtouch [Hanim] said...

sy pun dpt buat AA tu kty..tp p dlm negara jer..tu pun january 2013...buat cuti sekolah semedang xdpt...geram!

Dee said...

imigresen kajang biasanya tak ramai org kty...jgn kau pergi sabtu..tu mmg ramailah..