Jan 18, 2012

Suka layan citer nie sambil berangan

 Hari-hari aku lepas2 maghrib je , mesti tercongok depan tv layan citer nie
DC CUPCAKES
Kat Channel 711@SWR
Citernya bagaimana 2 beradik mengusahakan kedai CupCakes 
Cabaran yang diaorang lalui masa nak uruskan satu projek
memang besh lah layan citer nie
sambil berangan yang kedai kek tu , kita yang punyer




Aku memang jarang layan citer melayu kat TV3 tu
selalu baca je timeline kt Twitter 
nanti bila last episode baru tengok, pelik tapi benar, hahahhahaha.

.

15 comments:

eMMe said...

ooo cam tu ekk Kak ty, cite yg Kak ty tgk tu pun saya tak penah tgk hehehe... cite melayu skrg byk yg best2, hehehe....

Ardini Humaira said...

sama la dni pun suka berangan jugak :D

kak ina kl said...

oh keciannya anak kecik kamu..sakit apa ek..semuga dia cepat sembuh.

kakak gi plkn kat ner?

akak jrg layan cerita omputih tapi rajin layan drama korea.

lieyalatif said...

bunyi cam best jek kakty....tapi tu laaa...lepas magrib sure dok lena ngna si bujang yg nak mengempeng tu hahaahahaha

wantie said...

yes!! memang best citer DC cupcake tu. kekadang tu adik & kakak dia dok berlawan lawan sapa yg the best.hahaha..

dorang decorate cupcake tu jadi mcm mcm. ada satu episod tu saya tengok dorang wat keta bomba. wuhu.....

mEiZ SHA said...

nak tgk gak laa cupcakes ni..:)

mEiZ SHA said...

nak tgk juga la kak atty..;)
hihihi

sue-ab said...

kalau tengok nanti berantu plak kan...same ler kita...

Nurhayati said...

yati pun suka dc cupcake ni.. suka tgk bila dorang kena siapkan project kan.. best jer libatkan makanan.. rasa cam nak keje ngan dorang hahaha

ct rahani said...

x de asteruk so kena layan tv3.. hehe..

Dee said...

kty..budak2 kt umah ni hantu drama..xleh dee nak tgk sitcom2 atau citer2 kat ch711 tu..huhu..

Cik Wanie Ghani said...

mesti bestkan citer tue,
sampai akk x berganjak dr dpn tv kan,
hihihihi...

dan dan wanie lapar cupcakes,
hihihi

Cho Zila said...

ala takder channeltu... tak lararat nak masuk lagi cukup2ler...

Lina said...

yup sy pun layan jg dc cupcakes ni...best tgk esp bila time diorang buat mcm2 deco dgn cupcake diorang

Neeza.Areef said...

za pn ada gak tgk dc cupcakes ni gigih diorg kn nk wat..sonok tgk..kdg2 dapo smpai tebako2 gara2 nk siapkan cuppies