Jan 6, 2012

Layan Tekak Orang Sakit

Mentang2 ler  tangan sakit
semua orang tumpukan perhatian kat dia
Banyak lak mengidamnya ..

Jadi kita layankan jer
Nak bertutti Frutti,

 Nak makan pizza
eh ni bukan orang sakit yang ngidam
yang tak sakit nak makannya

Semalam result check up Firdaus 
doctor cakap ada lari sikit tulangnya 
kat sini yang tak mau dengar nie 
Nanti 26hb kena g check up lagi
doctor cakap kita tengok samada 
nak simen balik atau operate masukkan besi 


Tapi semalam aku dan along 
ada ikhtiar cara lain 
Kami dah bawak firdaus jumpa Pakdin tukang urut patah 

Nanti-nanti kty update cite


.

8 comments:

rasp said...

aduhhhh...minta2 lah tak yah nak operate & masuk besi...
kesian kat dia sis...
hopefully yg urut tu ok lah...

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

wah tuttu fruitti, sedapnya Fir

ZSqueenbee said...

gmbo 1st tu megoda jiwa..sye pon ber'tutti frutti' bersama family last w/end..sedapnyeeeee...ble dh amik tu xreti nk kontrol skali amik....mahal...hahaha

Neeza.Areef said...

kt sini pn dh bkak tutifruti tu ley la torai..

nk kna msk besi gak ye kty..moga slmt la semuanya

aLiMaZ rOn said...

wow best plak jadi org sakit... leh makan sedap2....

eMMe said...

uhhhhh....kak ty wat saya terliur menjejeh2 hehehehhehehehe....... ni la ubat sakit tekak yg mujarab, grrrrr....

Ietams said...

kenapa dgn tangan firdaus tu kak?
pakdin tkg urut patah ni kat bdr tun razak tu ke? hihihi

POSH76 said...

baru jer layab tutti fruit mmg bess nak2 time panas