Jan 30, 2012

Cuti CNY

Masa cuti raya cina aritu, macam biasa kami ke tempat biasa yang mak suka pergi
ingatkan fir takan mandi laut
sekali rupanya nak mandi gak 
jadiknya kalau dapat dilihat, dia tetap mandi , dengan tangan berbungkus plastik hitam sampah tu 
puaslah hati firdaus, walaupun berapa kali dipesan ,jangan lasak2 sangat ,




Hari ni start kerja balik , lepas dah lama bercuti 
rasa macam biskut lemau je
hari ni agenda nak siapkan payroll
tapi still ada lagi yang bercuti , jadiknya macamana nak minta claim, ot semua 
Jadiknya tergendala nak buat payroll..lambat ler lagi gaji gamaknya

.

8 comments:

Ms.Lilies said...

janji hepi kak :)

L said...

huhu. sonoknyer mandi laut..=)

jom hayati..=)
lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

mama tisya said...

sronok mandi laut..fir siap berbalut lg tgn sempat lg mandi sama ye

Neeza.Areef said...

menggelitik la tu kty nk mndi gak..dh alang2 smpai kan..bks plastik itam pn jadik ha..hehehe

Cho Zila said...

tu dia nampak laut terjun gak tanpa mengira apa juga... berendam memang kesukaan anak2kan..

HeNRieTTa JoSe said...

wah....mandi lauk....sonoknye....

KSWSK said...

tu dia...siap berbungkus tgn ha...demi nak mandi laut..

masviona said...

kat melaka ke ni kty? klakar si fir tuh ngan plastik sampah hitam kt tgn tuh....hiksss