Jan 6, 2012

Berita Terkini Tentang Firdaus , dapat kol dari doctor pagi nie

Saat nie hati ku tertiba je berdebar-debar
sebabnya tadi dapat panggilan dari doctor yang merawat Firdaus
Dia suh kitaorang hadirkan diri ahad ni di wad kecemasan 

Doctor kata diaorang nak buat operation kat tangan firdaus yang patah tu 
nak dimasukkan wayar ke besi ke , aku dah tak berapa dengar sebab hati terus tak keruan bila doctor kol kasi tau tadi 
Tapi kalau tak silap macam wayar gtu .

Aku harap sangat semuanya dalam keadaan yang baik 
semoga tangan firdaus cepat sembuh
walaupun bila tengok firdaus macam takde apa pun sangat , macam tak sakit 
tapi cara doctor explain , macam teruk benor aku rasa keadaannya 

Ye lah bayangkan , tangan tu dah disimen 
memang masa doctor memula simen seminggu yang lalu 
doctor kata akan ada risiko 
samada okeh atau tidak , atau kita terpaksa cuba cara lain 
terpaksa pasrah je pada yang pakar 

selain jumpa doctor , kami pun ada ikhtiar cara lain 



Ya allah semoga dipermudahkan segalanya.
Semoga tangan firdaus cepat pulih 
Amin.


20 comments:

Deqna said...

lor kenapa dengan tangan fir kak? jatuh ker?

tingat saya masa tangan anak buah saya adam patah hari tuh... kena wat operation jugak....masa tu risau sgt2... paham perasaan kty.. tapi dun worry doktor tau apa yg dia buat kay..

kakyong said...

Ya Allah, tangan Fir patah yer.. maaf lah kak sbb lama tak jengah sini.. terlpas kesah pasal fir ni..

semoga fir cepat sihat..

eMMe said...

InsyaAllah Kak ty, takde pape la, jgn risau sgt, doa2 moga firdaus okey~

wantie said...

tak sangka tul. ingatkan terseliuh biasa jerk.

patah tangan dia. sian.
kalau patah kat tangan ni memang susah sket kak. kena berubat betul betul

like my BIL, sampai dah umur 24 tahun masih tak ok lagi. walaupun masa kena dulu umur 7 thn.

banyak banyak bertawakkal yer kak.

lieyalatif said...

ya Allah kak ty, berderau darah lieya bace...harap2 takde ape2 la kak ty yeak....moga cepat sembuh seperti sedia kala....firdaus kene kuat jugak tu....akak bersabar kak yeak...insyaallah sume akan ok tu....

Neeza.Areef said...

mane yg terbaik kty ikut lah yer..janji fir sihat

Queen said...

moga selamat semua kak..insyaAllah..

rasp said...

eh sis...tetiba jer ek dpt call tu...
u dah gi urut kan...
soh ler dia xray dulu sblum operate...
mana tau kot2 ada perubahn...
sian plak difikirkan kalo fir kena operate tu...

cikbedahlaser said...

jadi pergi bomoh patah aritu kak??
aduhai.. risau kok kena tmbh ape2... nape pasang wayar lak?? aduhai... cepat smbuh fir....

~Z.U.R.A~ said...

semoga semuanya ok.... amin...

~Z.U.R.A~ said...

semoga semuanya ok... amin

atty's said...

@Deqna

tangannya tergelincir, tq deqna

atty's said...

@rasp

harap camtu lah sis.harap doc xray dulu seblom operate, harap ada perubahan nanti.amin

atty's said...

@cikbedahlaser

itulah pdah, kty pun x pasti sgt
kty dah jumpa dah bomoh patah tu

ct rahani said...

doakan yg terbaik utk firdaus.. semoga cpt sembuh ye syg..

marinahunny said...

sianye firdaus..

mesti kena mc lama lagi..take care ye fir..

ratna said...

Moga selamat semuanya...fir budak kuat....

hOtMaMa said...

lahaii.. kesianyer kt anak bujang kak ty.. semoga fir cepat sembuh ek..

erienz said...

moga adik fir cpt sembuh....

cheqna said...

moga fir cepat sembuh kakty =)