Jan 5, 2012

1st day sekolah,2nd day mc


Semalam 1st day sekolahkan , alhamdulillah semuanya berjalan lancar
Tahun ni firdaus berada dalam kelas tahun 3 mulia

Tapi hari ni 2nd day , amik mc
sebab gie medical checkup kat hospital serdang

kalau tak selesai jugak sampai pukul 12
terpaksa ambil mc
mesti firdaus sedih..dia nak pergi sekolah



----------
Sent from my Nokia phone

7 comments:

rasp said...

kesian fir...
bersemangat nak skool tapi tu lah kan...
keadaan tak mengizinkan...
hopefully segala urusan u nanti cepat2 lah settle...

mEiZ SHA said...

YE KE?
XPE..G CHEK UP DULU KESIHATAN LG PENTING..:)
PASNI ARI2 G SEKOLAH YE FIR..;)

Neeza.Areef said...

moga2 check up dah ok sket tgn fir tu

Aleeya (Yaya) said...

semoga cpt sembuh ya...cian dia takley gi skool arini yea...

lily lotus said...

alalalaa siannya dia. tgh bersemangat naik sekolah dah kena mc...hehe. takpe demi kesihatan sejagat gitu

ratna said...

Semangat nak sekolah tu masih brkobar2...

Dee said...

takpe..baru 2nd day..kalau cepat baik..xyah pegi check up lg kan..