Dec 9, 2011

Setelah 6 tahun

Rasanya lama dah sangat tak naik motor ngn along
masa tayar kereta pancit aritu
dapatlah merasa naik moto berdua gie kedai mamak ,sementara nunggukan kedai tayar bukak.
Rasa last naik moto berdua ngn along 6 tahun lepas , itu pun suruh along hantar kat lrt cheras selatan eh salah pembetulan Bandar Tasik Selatan..hahhaha..tq bonda amani..
Punyalah lama ...

                                                           picture credit to google

Siap aku tanya along
kang pancit lak moto abang , orang gemuk naiklah katakan ..

Tayar kereta pancit..memang selalu dah .
setahun mau 3 kali ada ,ye lah aku keje kat kawasan perindustrian
agaknya ada lori paku kot hari2 tertumpah paku..
inilah nasib si pekerja kilang kicap..


Sesekali naik moto berdua ,
rasa mcm erra ngn awie dalam citer sembilu ..lak..
walaupun.....

12 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

ada lrt ke kak kat cheras selatan???? hehehe

lieyalatif said...

auuwww...kelas akak...mcm erra ngan awie ye kak ekekeekekek...bile akak cam tu, lieya pun perasan, last lieya naik moto ngan husben mase cintan cintun dulu mase tu ngah study kat U heheehehe...rindu plak saat tu....

Ummi said...

atty sekali sekala nak beromantik :)

Neeza.Areef said...

btl kty..sesekali naik moto harus feeling sembiluuu..

ritu za nek moto ngn arif budak2 dorang tu gelakkan ktorang mcm lawak no mak paknye nek moto ..myra siap sound ape lah mak ni peluk2 abah lak naik moto..ehhh ko x tau feeling taww nek moto peluk2...keh3

atty's said...

@Pepel BoNda AmaNi

eh salah lak ..bandaR TAsik selatan kot..tq ieda.

atty's said...

@lieyalatif

apalagi lepas ni leh naik moto..

atty's said...

@Ummi

tu lah kan ,sekali sekala romantis..

atty's said...

@Neeza.Areef

hahahahaha..kelakarlah myra..punya statement..bikin unty gelak tau

KSWSK said...

wa time memula nak moto ngan K..tergelak2 pun ada kak..sbb dah lama sgt tak naik moto..jd kekok

kakyong said...

kakty,
feeling2 romantik lah yer naik motor berdua..

Softtouch [Hanim] said...

sy naik motor dkeat2 ni sellau lah jgk...kalu naik moto nk p jauh2 pakai helmet bagai mmg xpernah...

kalu sy naik moto dr belakang igt sy yg bwk motor sebab bdn asben terlindung dek bdn sy hehehehe

ct rahani said...

lama x naik moto, sesekali naik moto berdua dgn somi rasanya sgt heaven kan kak.. ekekeke..