Dec 2, 2011

Jejak kasih

Asal pergi jer pasar malam 
mesti jumpa ramai kawan-kawan masa sekolah-sekolah dulu 
yang bagusnya , diaorang kenal lagi sapa aku , siap kasi nama fullname lagi nama aku 
tanda diaorang ingat sapa aku ..

Tapi haku , terus blur , punya susah nak ingat , memory dah full ke hapo , atau kena virus kepala hotak aku nie 

11 comments:

lieyalatif said...

mesti time sekolah dulu kakty glamer sebab tu dieorg leh ingat kakty.....

lieya lak selalunye cam rupe, tapi name tak ingat hahaahahah...

Cho Zila said...

biasa berlaku.. sebab memang memorini pendek kot...

Neeza.Areef said...

za kan klu jmpa kwn2 lama..esp yg skolah rendah cam malu2 gitu..yelah lama x jmpa..dah x rapat kan..lgpn bila msk skolah men dah skolah lain..tu yg sgan skit..hehe

Anamarza said...

sy jarang dpt jumpa kwn masa sekolah, tapi kawan yg dah ada dkt FB tu pun kekadang terlupa jugak tu kawan yg mana satu kenal kat mana, huhuhu

Aleeya (Yaya) said...

samala kita kak...bagusle dorg ni pengingatkan kak..yaya pn haremmm ssh nk ingt nma org..pastu rabun..tu yg tak nampak org tu..sedey2..

saleha_izlea said...

hahaha..memori kene cuci dl kot kasi clean...hihi

wantie said...

wah glamour la ni. Kekadang saya pun cam tu jugak. tengok muka kenal. siap tegur menegur. Tapi lastly leh tanya pulak nama dia siapa...

Bila dah berkeluarga dan bernaka pinak ni, otak kita sibuk kepada perkara yang lain berbanding memberi tumpuan untuk ingat kisah lama. sebab dok pikir apa yang perlu dilakukan selepas ni. tul tak?

eLLy said...

sama la kita sis, kekadang kita kenal rupa tapi lupa nama.

kena upload antivirus yg baru tu sis :p

kakyong said...

kakty,

kurang2 ade yg sudi menegur.. ade stgh tu buat tak kenal jer...

Dee said...

hahaha..dee pun selalu gitu..tp dee tya gaklah..sambil ckp malunya aku tak ingat nama kau..tapi muka aku ingat..hahaha..ayat coverline..

CuTeMiUt78 said...

mesti masa sek dlu kty glamer gitu kan..