Dec 23, 2011

Jamuan harijadi

Semalam hari jadi si akak , dan sehari sebelum tu harijadi si adik 
Jadiknya sambut ler sekali semalam 
Tapi macam biasa , si adik low profile
Si akak jer yang lebih ..lagi2 semalam harijadi dia.
Jadi buat ler sikit majlis , jemput kawan2 yang rapat jer

Layan gambar , 
Antara menu semalam yang dimasak oleh nenek
Nasi ayam,agar2 coktail,puding jagung,mihun sup
tq nenek


besday boy & girl

 Kek yang disponsor oleh ucu
Ada dua kek, satu potong petang utk kawan2
malamnya potong ngn family maklong 
tq ucu

with present

 Akak with her Bff since form 1, si lulu

 with her bestfriend satu kelas

with her lovely mom

And last , si budak comel

Thanks semua pada yang menjayakan jamuan besday utk akak dan adik nie
thanks semua pada yang sudi datang
selalu sambut kecil2 jer , tapi kali ni akak buat jamuan skit 
sebab special dia kata , sweet 17
.

12 comments:

wantie said...

Happy B'day utk kakak & adik yer. Kami pun ada juga combined B'day. kalau anniberseri sambut ngan B'day anak sulung.

Then anak kedua sambut sekali ngan sayanya b'day. ngeee

Nazz@Purple said...

selamat hari jadi BT si akak dan si adik..=)

Nana said...

sweet anak dara akk ni
cekak sama mcm damia heheee

Gieyana said...

Hepi birthday utk kakak yer..dh besar anak Kak Ty..sweet n comel..:D

fiza said...

Hensem & cantik anak kak aty ☺☺

Selamat hari lahir utk mereka berdua.

yana lyana said...

alolo comel..
selamat hari jadi buat kakak dan adik...

salam kenal :)

Cik Wanie Ghani said...

aalolololololo,
tomeynyer kakak,
geram tgk,
hihihihi

wahida said...

selamat hari lahir kakak dan adik....


dah besar anak2 akak...tapi akak menten muda la...

ct rahani said...

sedapnya nasi ayam.. kek pun nampak sedap.. tgk makanan petang2 camnih sumer nampak sedap.. hiks..

sgt comel si kakak.. adik lak makin encem..

POSH76 said...

comella birthday girl tu...happy birthday to both of them...somel sgt!!!yang penting meriah!!!!!!

ALoNa CintamaniszLite said...

cantek akak..mcm mama dia gak ni..mm..
hepi besday laa kat dorang berdua, ye..

KSWSK said...

mmg sweettt sgt