Dec 15, 2011

Ghost Protocol

Semalam , aku dan along layan Mission Impossible (Ghost Protocol)
Filem nie antara filem wajib tonton, along memang dari mula 
dah bising2 suh booking tiket
Tapi sebab baru balik bercuti , kepenatan , semalam baru ada can nak tengok
cerita ni memang banyak adegan suspen, 
lelagi masa Ethan atau Tom panjat hotel kat Dubai tu
memang suspen lah sangat 
sambil tu ada gak lawak2 sikit.
Tapi yang last-last mcm sedih sikit, pasal wife dia..kalau nak tahu , kena tengok sendiri.


suh bela rambut macam ethan 

4 bintang dari 5 bintang

8 comments:

lieyalatif said...

fuh...rambut mcm ethan kak....mmg hensem gituuuu he he he.....

mEiZ SHA said...

amboi2..:)
best ek kak citer nie?

sweethOneY said...

Movie date rabu ni :)

KakiWayang.com said...

best filem ni...gempak kot...time panjat2 dubai tu kan something happen, pastu semua jerit...haha..

Softtouch [Hanim] said...

tegk wayang berdua gitu..so romantic n sweet...tgk dvd je lah sy kak...

best ye kak..tom cruise mmg ensem...

wantie said...

hohoho.. mesti tonton nih. ada part suspen lagi le seronok kalau tonton.

ct rahani said...

memang dh lama x layan wayang.. klu nak tgk beli cd jelah.. huhu..

Nazz@Purple said...

Mission Impossible semua best..;)