Nov 3, 2011

Selera

Gambar ni masa aku,along dan fir sarapan.
Macam biasa ,fir akan order 2 keping roti banjir
Alhamdulillah,fir dari kecik jarang hilang selera.
Lagi2 kalau mama masak.

Firdaus nie dia lagi demand dari ayah dia,
Along pun jarang mintak apa nak makan..apa aku masak dia makan
Tapi kalau firdaus , mesti request apa dia nak makan..
Tapi kita puas hati , sebab bila kita masak fir berselera betul makan..

Ke sebab mama memang masak sedap..?
----------
Sent from my Nokia phone

.

9 comments:

nabilah_2908 said...

mcm sy lah...

Fir...kita boleh geng...hehe..

kalau mak sy masak...sy makan je semua...sedap makan bnyk...tak sedap makan sikit... :)

beza dgn adik sy yg kecik tu...kalau tak kena dgn selera dia..dia takkan makan...

Dee said...

kty masak mmg sedap ok..dee pun berselera..hehehe...

Cik Wanie Ghani said...

bila akak nak masakkan utk wanie plak nie,
hihihi....

amboi berseera sungguh si Fir nie kan,
rindu kat Fir...

Cik Puan Zura said...

hehehe...dasyat tu...tapi nampak memang menyelerakan bila banjir mcm tu

Nurhayati said...

lama giler tak makan roti banjir.
nak plak tgk fir yg sedap makan tu, pergh membuatkan perut ni kelaparan plak

Neeza.Areef said...

sonok kan kty klu kita msk org mkn..mkn penuh selera lak tuh..

bgus la fir sentiasa berselera..budak nk membeso gitu lah

Neeza.Areef said...

lupa !
salam aidil adha wat kty n family

ct rahani said...

kalau anak suka nak makan.. kiter pun sonok nk masak kan kak..

CuTeMiUt78 said...

sungguh2 tgk dia makan... memang blh geng ngan dak mirul la kak.. sentiasa berselera je...