Nov 10, 2011

PadanMukaKau

Padan muka aku ,bukan padan muka kau!




Tudung yang aku pakai mcm dalam gambar tu , kiranya koleksi tudung terbaru dalam koleksi aku 
Baru je beli , kiranya bulan lepas, baru je pakai sekali..

Tapi lor ni jahanam sudah..sobsobsob..sedih..walupun mahal bagi aku , tak mahal bagi orang lain ..
tapi rasa sangat2 ralit , harga rm59..kira mahal ler bagi aku yg tak banyak duit nie

Tudung tu dah rosak atas kecuaian aku sendiri
Masa aku iron tudung tu , tak jaga suhu iron ..terus berlubang..huahuahua..rasa nak nangis..
Tertiba jer request tudung Fareeda 5 helai dari along..hahahhahhaa..
Tapi apakan daya, laki ku bukan orang kaya..selai mungkin leh abang tunaikan kata along..
selai pun selai ler..janji ye.!


.

25 comments:

Deqna said...

sian akak.. apa nak buat takde rezeki..tapi rezeki akak tuk dapat tudung fareeda pulak ker kan... mana tau

cheqna said...

hahahaha
cheqna jenis tak kisah...pakai baju sama pun...tak de hal la..=)
tudung ni kalau tak hati2 memang mudah berlubang ngan iron tu...
sabar la kakty

aliaaroslan said...

last time saya terberlubangkan tudung sendiri masa sekolah rendah dulu. huhu..

Sidratul Muntaha said...

wahh..
sayanganya kak..
adei..
takde rezeki tu kak
takper..
nnti mana tahu laki akak belikan terus fareeda,munawwarrah pastu ape lagi brand2 lain tudung2 nih?
aku lupa!!

Neeza.Areef said...

amboi kty 1 kenduri 1 bj..1 tdg lagi..
gosok2 along sket dpt la tu selai pn selai la kty..hehehe

bli yg ala2 pn ok kan..asal suit ngn bj dah

sweethOneY said...

Kakty cite ni baru saya teringat cite saya iron baju kurung raya hari tu. Dah la baru 1st time nk pakai, tibe2 iron dh mcm nk melekat, cecepat tarik. Sib baik tak sempat berlubang, kalau tak.. Padan muka saya jugak ! Haha

Ietams said...

ala.. mesti sedih & ralat kan..

mEiZ SHA said...

hehehehe

Nazz@Purple said...

at least akak dh pernah pakai tudung tu..nazz pernah kene bju baru lagi(T_T)

Pepel BoNda AmaNi said...

kekekekekeke..nak request jugak la dekat dedi amani..nak tudung ariani jerk..murah jerk kot kan...heheheheheh

si tuan putri kiUt said...

tak sampai ati nak like... sabarr kak.... saya pun nak tudung fareeda gakkk tp?... koyak laa pokettt

nabilah_2908 said...

alahai...59 hinggit tuk selai tudung mahal sngt dh tu bagi sy...

tkpe la...kenyit2 mata lebih sikit tuk dpt tudung baru.. :)

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

huwaa sadisss... pas ni kumpul duit bli steam iron konfem tak de lobang lg...hehehhehee.. mmg sadis kalo bende tu kita sayang abess rosak atas silap sndr.. sob..sob..

sW33tdARLiNG said...

iron kat umah saya tu ada unsur2 lain macam tu... gosok kain cotton pun pantang terlebih skit terus jadi cam berat tak smooth... huhuhuhuhu

fazemy said...

xpe kak ty. klw x berlubang xde dpt tudung baru. kira x menyesal sgt la beli yg baru. ada alasan. kan. hehe

daela said...

Hai kak Atty...today dila nak lepas geram kat semua ruangan comment, sebab titiba kat internet office tak block kan....horeyyy...kesiannya kak Atty..nnt suruh along beli tudung baru ea...hehehe

KSWSK said...

dah bl tudung fareeda leh masuk contest dia kak

eMMe said...

Sis, ayooo...saya tak penah beli tudung semahal itu sis, kalo nak beli tudung, semurah mungkin saya cari, hehehe..sayang woooo , Sis sabar ekk....beli tudung baru pas ni, hehehhe...

bintangku said...

woo.... kira mahei jgk tu... tp mgk itu lar rahsia awet muda kot? Akak nampak muda seploh taun bila akak pakai tudung tu. :)

fiza said...

Tak der rejeki lah tu kak. Jangan sedih² erk.

Noli said...

cian dia..xde rezeki..ade hikmah tu..hehe

eamy milea said...

tudung mcm ni mmg mahal kan, sy pernah beli kat pasar mundok, thailand dgn harga RM20. kat k.bharu plg murah pun yg sy jumpa RM45. Tapi kain die yg sgt lembut tu yg bahaya kalau iron panas sgt tu...

Lyn Yusoff said...

takpe2.. mintak hubby belikan yg baru erkk.. :P

rasp said...

uwaaaa tumpang nangis...
mmg sedih bila kita sendiri yg cuai kan...
cik abe...sila pujuk isteri mu ni dgn selai dua tudung yg direquest tu :)

armouris said...

info tentang tudung di SIHAT SELALU - Cara Mudah Pilih Tudung Untuk Dipakai