Nov 17, 2011

Nak spm,accident

Kejadian pagi tadi,kat area sekolah je,
budak sekolah bertembung ngn org awam. Kete yg terbabit mcm teruk gak,belah depan.
pada semua,anak2 termasuk anak2 aku,hati2lah memandu.
Harap budak yg terbabit,selamat dan boleh amik periksa cam biasa.
----------
Sent from my Nokia phone
.

8 comments:

Eye_nee said...

Malang tiada berbau...harap2 anak itu tiada serius kecederaannya...

Deqna said...

Ya Allah kak.. kelmarin kan kak masa on d way back dari PD, adalah sekumpulan budak2 sekolah (budak spm jugak lah kot) dorang bawak motor, pastu siap angkat2 tayar depan.. apa org panggil tuh.. willy .. ntah saya tak tau... seriau tau saya.... saya geram betul kalau budak2 ni merempit tak sayang nyawa...

harap yg akak nampak tuh, bukan budak rempit lah... kalau accident tu takpelah, tapi kalau memang menempah nahas tuh memang geramlah...

asna cute said...

Ya Allah.. Msti xberapa fokus dia drive tue..

wantie said...

mcm mana keadaan budak yang kena langgar tu? injured teruk tak?

Mesti dia terlepas exam paper.

Nurhayati said...

sebelah umah yati SMK.. bila time dorang dah habis paper, ramai student balik ngan motor.. exspecially lelaki la kan.. takut tgk.. dah la ngan tak pakai helmet.. huhuhu

Qhaifa Nur said...

berhati2 dijalan raya lebih2 lagi musim hujan ni...

rasp said...

tak focus masa drive kot tu...
suspen nak ngadap SPM...

Softtouch [Hanim] said...

alahai..siannya....hati2 ye semua....semoga budak tu x teruklah...