Nov 12, 2011

Nak jalan jauh

Aktiviti harinie,kol 5 ptg baru nak service kete.

Minggu depan ada kenduri kawin my cousin, kat Pahang..
Tertiba rasa mcm x larat nak drive,ye lah..kendurinya nun nak sampai dah Taman Negara Pahang tu.

Jadi ,insyallah Along akan ikut sama,boleh bergilir2 drive.

Tangan pun tak boleh aktif sangat ,masih tak baik-baik lagi.
----------
Sent from my Nokia phone
.

11 comments:

Cho Zila said...

mesti kena servicekan kot idak tak selesa nak bergerak kalau jalan jauh...

Pocket said...

berhatihati dijalan raya okeh,
pahang selalu pocket bayangkan sebagai jauh.

taman negara? pocket tak pernah sampai lagi tuu!

sonata anak kancil said...

selamat berjalan....seronoknya sampai ke Taman Negara- saya sangat suka!

Softtouch [Hanim] said...

jauh tu kty ke pahang kenduri tu...hati2...

rasp said...

mmg teruk lah tangan u tu sis...
till now lum recover 100% ek...
u take care tau...

saleha_izlea said...

k.ty, i'Allah kita jmpe kat sane..klu xde aral melintg..k.ty tdo ke balik hari..

pRincESs_N said...

jaoh jgk nk ke tmn negara sana...huhu

atty's said...

@saleha_izlea

kty balik ari je lea..sbb akak periksa..

saleha_izlea said...

o ye ke k,ty...follow akak la klu camtu...nnt kita roger2 ek...

Pepel BoNda AmaNi said...

eida berjalan rajin..drive malas..penat hari2 drive pegi balik keja..hantar amani...huhuhu so hari jalan2..time tuk rehat dari drive...kekekkeke..

mummysyafie said...

kemana destinasi nya kak? hati2 taw..