Nov 28, 2011

Nak isi minyak,tapi ada problem

Aku rasa dah lebih setengah tahun,ada problem ni,
bila nak isi minyak,nak bukak tank minyak tu mencabar betul dan boleh bikin hati panas membara.

Tapi hari ni,dah tau dah problem
dah bawak pergi kedai pun repair petang tadi..

Alhamdulillah masalah pasal tank minyak tu dah settle..


----------
Sent from my Nokia phone

.

8 comments:

fazemy said...

nak dekat setahun baru repair kak tie. slama ni agak2 x blh bukak pkai screw driver ke apa? hehe kelakar la kak tie ni.

alimaz kembara terasing said...

alhamdulillah....

lieyalatif said...

KEH KEH KEH ....ye la kak, mau tak bikin panas hati....org belakang dah Q, kite terkial2 bukak penutup tu heheheeh....nasib baik dah dibaiki kak yeak....takde laa panas hati lagi time isi minyak....

wantie said...

memang nyakit hati kalau keta ada problem. keta ni dia ada satu perangai kalau rosak kat sini, dok biar tak repair dia menular kat tempat lain pulak.

dia punya spring atau latch kot yang problem. ewah ewah cam la pndai ttg keta.hiksss

Cho Zila said...

lama tu baru selesai yerk... tapi takper dah okler sekarangni so senang hatikan...

Dee said...

syukur dah settle..manalah nak dtg kudrat kita org perempuan ni nak buka kalau benda tu problem kan..

ct rahani said...

Alhamdulillah dh ok kan kak..

sW33tdARLiNG said...

eh katy tak cerita pun apa penyebabnya.... hehehe