Nov 25, 2011

Firdaus dah masuk jawi

Semalam Firdaus dah selamat bersunat
Pada mulanya dia memang nampak agak nervous..
ye lah aku hanya sunatkan firdaus dengan cara scapel dan jahit jer
sebab dah biasa si adik dulu pun cara itu ,
dan klinik kitaorang pergi bersunat pun depan rumah jer

Alhamdulillah masa proses bersunat firdaus takde bunyi langsung
diam je sepanjang doctor potong dan jahit tu..
sebok2 je nak tengok


nie gambar selepas je sampai umah dari klinik..siap leh buat peace lagi 
tapi setengah jam lepas itu 
dia dah mula bising2 sakit sbb ubat bius dah abis 

tapi lepas tu okeh dah ..alhamdulillah 
semoga firdaus cepat sembuh..amin.

lepas tu dia paling suka..
kalau ada orang dtg melawat dapat duit..
dia tak tau pun kalau bersunat leh dapat duit.
bila tanya lagi nak ke lagi sunat sekali lagi 
terus cepat2 cakap taknak ..

ada amik video fir bersunat ..tp takleh nak upload ..

.

15 comments:

azzey said...

mmg musim berkhatan skrg ni kan...

lieyalatif said...

alhamdulillah....selamat dah firdaus....dah jadi anak teruna la gini ni heheehehe...

so akak skrnag jaga org dlm pantang la kak yeak....moga fir cepat sembuh kak yeak....

Neeza.Areef said...

nnti dah baik msti fir suke

wantie said...

cam, best je fir sunat. tak sakit plak tu. tak tau la Amirul pun next year kot nak buat.

mrs.ecam said...

slmt msk jawi firdaus....bestkn org dtg mlawat dpt wit...hikhik

Dee said...

sudah bujang anak bongsu kty..

eLLy said...

memang terselah muka cuak nye :p

yes fir dah berkhatan!!! good boy!!

kakyong said...

tahniah buat fir.. dah besor dah dia..


kak atty,
mai la support saya.
http://www.kakyong.com/2011/11/gadget-impian-kakyongdotcom.html

Anamarza said...

dah bujang dah anak akak ya...heheh

Ietams said...

wahh! fir sudah besar

Softtouch [Hanim] said...

selamat dah sunat ye fir...tahniah fir..dah jd org besar dah...semoga cpt sembuh..

Cik Wanie Ghani said...

dah besar dah Fir skg nie,
dah jadi anak teruna sudah,
rindu sama Fir....

ratna said...

alhamdulillah dah selamat.. fir dah besar!!!

SURIA AMANDA said...

good boy....dah besar...

ct rahani said...

firdaus dh jdk budak besar.. semoga cpt sembuh..