Nov 5, 2011

Bengang ada ,nak ketawa pun ada

Kadang2 kalau tengah lepak dengan along,aku selalu tanya dia,tau ke nama penuh aku..saja buat soalan bonus,mana le tau kot lupa nama bini sendiri.
Bila aku tanya along..sapa nama penuh..nak tau along jawab apa

hayatilahsaatini...


Terus aku bengang + sentap
lepas tu along repeat lagi

hayatilahsaatini..

Terus ketawa..tingat masa kitaorang sekolah dulu,kalau terserempak je ,along panggil aku dengan nama roseyatimah.


----------
Sent from my Nokia phone

.

6 comments:

Dee said...

hahaha..along buat lawak..

saleha_izlea said...

hehe..gurau senda laki bini..:-)

Neeza.Areef said...

org laki gitu kty
klu ikutkan nama za bkn susah sgt pn nk sebut..tp kna ckp byk2 kali ade je missing nya

suw said...

wah nama? berbelit lidah hehehe :) salam kenal

pRincESs_N said...

roseyatimah? hahahaha....lawak gak along nih..

rasp said...

hahahahaha...kelakar lah ...
gurau senda suami isteri...
auwww sweet!