Oct 25, 2011

RM50 Gift Voucher from Mommy Lily


Voucher di atas boleh ditukar dengan barang ready stock dari online shop Princess Lily Closet
Tidak boleh ditukar dengan wang ringgit.
Kalaulah kty dapat voucher nie, boleh ler kty beli hadiah untuk anak buah kty yang baru tu.

Cara-caranya
1) Follow blog ini - sudah i follow
2) Buat satu entri dalam blog u all dengan subject RM50 Gift Voucher from Mommy Lily - done
3) Dalam entri anda sila letak (a) gambar voucher di atas dan (b) link blog ini.-done
4) Tak perlu jawab apa-apa soalan cuma bolehlah buat sepatah dua kata dalam entry untuk menyokong kemenangan.- done
5) Lepas tu letak link entry tu dalam komen box kat sini.-done
6) Oleh kerana tiada peraduan menjawab soalan atau apa-apa maka mami akan mencabut undi untuk mencari pemenang. Undi akan dibuat secara adil dan saksama. Makanya lagi siapa bertuah akan mendapat voucher tersebut lah. Mana tahu rezeki u all.

okeh apa lagi kwn2 , jom lah join mana tau rezeki kan .klik pada voucher di atas untuk join contest..

.

5 comments:

POSH76 said...

tahniah sis bessnyer dpt voucher

zh-ena said...

cha yok cha yok k.atty

abah khalisha said...

abah pakai untuk kempiskan perut pun boleh jg kan

rasp said...

wah interesting nie...
gud luck sis...

wantie said...

hmmm... rasa mcm nak join lak contest ni.