Oct 18, 2011

Not interested


I'm not interested in playing sudoku.
But my bos always forced me to play.

Sebab apa saya tak suka,sebab bos mengganggu
saya yg tgh asyik layan citer korean,
biasalah tgh bln, banyak free..

 Jom layan >>> Citer Korean
----------
Sent from my Nokia phone

.

19 comments:

POSH76 said...

sudoku ni bagus untuk minda

ct rahani said...

dh lama x layan citer korean.. dulu2 masa x keje suka gak tgk.. bestkan citer korean.. klu yg sedih, sedih sgt.. huhu..

ct rahani said...

lg satu hero2 korean sume encem2.. sy suker.. haha..

eMMe said...

best gak sudoku, menguji minda, cite korea merehatkan minda...hehehehe...

fiza said...

Hahahahaha...kacau lah bos nih, tak feel nak nengok citer korean.

Kekadang main sudoku ni layan gak kak, menguji minda.

sweethOneY said...

hehe tak suka jugak sudoku. tapi nak try main jugaklah nnt

Neeza.Areef said...

sporting bos kty bg men game..hehe

lieyalatif said...

sudoku ni bagus kak...menguji minda...tapi lieya tak minat sebab mmg nombor2 ni cepat jek buat lieya pening pale hahaahahah

Dee said...

dee pun tak suka main sudoku..sbb i hate numbers..hahaha..

zh-ena said...

tak suka sbb mls nak pikir eheh

Anamarza said...

minat ngan sudoku selalu main kat handphone jek

rasp said...

kacau daun tul boss ...
tgh feel2 adussss...
tapi i plak kan sis...
kalo dah start, mulalah ketagih sudoku ooo
nak main lagi & lagi & lagi...

Pocket said...

bess aper sudoku,
tp pocket tak pandai.
kalau kat epot,
dari pocket wat sudoku,
baik pocket tulih post utk blog :D

wahida said...

kak, saya suka gila main sudoku..saya ada satu set buku sudoku ni dari yg easy sampai la hard...

kalau dlm flight lama sgt, saya lagi suka layan sudoku drp tdo atau baca novel...

MrS. F!zA said...

kty..fiza suka layan sudoku..sekali layan tk blh nak lepas..huhuhu

Redbloodsnow said...

Zie tak pernah main sodoku ni taw kak

Zura said...

sudoku nie bagus tuk test iq tp sy pun ade masa2 je main..

eLLy said...

dah lama tak layan soduku ..
tulis padam tulis pada itu lah kerja aku dari tadik!

CuTeMiUt78 said...

wah.. kemain lagi siap bos suruh main game soduku lagi ya kty.. hik..hik..hik... layan citer lagi best kan kak