Oct 19, 2011

Kerananya


Semakin asyik dan ada kaitan dengan entry kat bawah

----------
Sent from my Nokia phone


.

21 comments:

Nazz@Purple said...

kat opis nazz..org yg pakai ni..dorang kata pakai sesungut..

POSH76 said...

bess ni

h4ni3 said...

tengok citer korean n dengar sorang2 ek?
kalau takde orang kacau, memang asyikkk :)

cheqna said...

ouh.......
hehehehe

Zura said...

wayar tuk ape tue kty...??

lieyalatif said...

okey le tu kak, tak ganggun org sebelah2 dgn sound cite korea yg akak tgk tu he he he.....

Neeza.Areef said...

asyik nengok cte k-pop la tu

Anamarza said...

tuk layan citer korea ya?

NM02 said...

masa dok kat unit HR selalu guna headphone... sebab kerja terlalu banyak. takut meroyan better denga lagu best sorang.

tapi bila tukar unit dan dok kaunter, hanya blog teman setia. hehehehe

Dee said...

best2..aku takleh kty..jap gi bos panggil aku tak dengar..hahaha..

eLLy said...

wah semakin kyusuk melayan soduku & earphone ini

pena rozie said...

Dah lame x pakai ni...

wahida said...

kak...pinjam!!

zh-ena said...

dgr suara citer korea yea

kakyong said...

ade headgear tu memang privasy sikit..
saya pun dulu tgk movie guna headphone, tp dah dirosakkan dek anak2.. leceh bila xde menda tu.. anak2 mesti nak serbu lappy ibunya bila dengor bunyi lain macam jer..

NzA said...

kalau guna tu mmg boleh menghayati la atty...syokkkk!!!!

mamyharraz said...

mmg bez baru nyaman sesambil buat keje kan kak :)

Ati Masrif said...

kang orang talifon tak dengar
pulak...camne tu :)

Nurhayati said...

layan cerita korea kah??!! :)

ct rahani said...

ni mesti ngah syok layan citer korean nih.. hehe..

CuTeMiUt78 said...

wah.. semakin asyik la ya kty