Oct 28, 2011

Birthday Party Yushua

Walaupun tak berapa sihat, akhirnya aku sampai jugak ke rumah wati@watieyaeesh
ada gak banyak kali watie buat kenduri..birthday party yaeesh yang kty tak dapat datang 
sebab takde kat bangi ,tapi kali ni alhamdulillah , dapat jugak menghadirkan diri 

Gambar pun tak banyak sangat amik 
ini pun ada antaranya cilok kat mamatisya@reen, nana@ibudamia dan ayu@iceboxrivet
ramai jugak blogger yang datang , tapi kty tak berapa kenal..
antara blogger yg hadir, mamatisya,nana,ayu,suziey,hotmama, nett,mummy_Ayu,E-car, tak sempat pun nak beramahmesra sangat..sebab tak berapa nak sihat ,
apa pun seronok dapat jumpa blogger yang lain ..

okeh kita tengok gambar yang tak banyak pun pembantu kty snap .

Candy buffet


blogger yang sampai awal bersama tuan umah ,watie

Badut yang lawak
 birthday boy

birthday boy tak reti blow candle..jadik yaeesh tolong


gambar beramai2 bersama semua blogger
 antara gambar yang sempat disnap bersama 

to watie selaku tuan rumah ..thanks sebab sudi jemput kami 
happy besday to yushua..semoga menjadi anak yang soleh , berjaya dunia dan akhirat.amin

.

22 comments:

mama tisya said...

mmg best kn bila rmi blogger dtg...sy pn br 1st time dpt pegi busday watie cz b4 ni ada je hal

saleha_izlea said...

k.ty...nak jemput besday lia gak ptg esok..nnt kita bg address...dtg tau...

Nana said...

ramai plak pakai pepel kan hehe
havoc!

NM02 said...

kebetulan ke ramai yg pakai pepel

hehehe

atty's said...

@mama tisya

kty before this penah pergi sekali..

atty's said...

@saleha_izlea

jgn lupas kasi time ngn address ye

atty's said...

@Nana

tu ler,,ramai ler berpurple

atty's said...

@NM02

kebetulan ramai yg berpurple

Neeza.Areef said...

npk meriah

Ms.Lilies said...

makan beramai2 sodap

Sidratul Muntaha said...

best!best!
mmg tingin jumpa akak sbnrnya

nabilah_2908 said...

seronok eh..

sy pun ada baca tntg ni kt blog Mummy Ayu... :)

zh-ena said...

seronoknya k.atty dpt pergi

ALoNa CintamaniszLite said...

seronok jd blogger kl..selalu berpeluang nk jumpa mesra..

Ietams said...

meriahnya party tu..

My Life's Journey said...

Salam pekenalan ..umi singgah kat cni. bestnya sambut birthday :)

ct rahani said...

nmpak meriah sgt..

wantie said...

candy buffet. hmm... kalau ada amirul ni habis la di kerjakannya.

wos said...

comelnya birthday party niiii...

anak2 saya tak pernah merasa birthday2 party ni kak.

mak diorang pemalas.
hahaha.

Cik Wanie Ghani said...

wah wah wah,
bestnya.....

:)

Neeza.Areef said...

cam comel2 je cuppies tu

hOtMaMa said...

kak ty.. mmg seronok!! dpt kumpul2.. makan2.. borak2.. hehe.. tu yg penting tuh..