Sep 15, 2011

Snap Gambar perantin takde mood...tapi snap gambar lain bermood2.

Selalu kalau ada kenduri ke wedding ke..kitaorang paling rajin snap gambar 
tapi kali ni malas ya amattttttt...lagipun photog girl pun kureng skit moodnya kan..

tapi sebab janji melayukan ..kata nikah kol 9 ..lepas tu sampai kol 11..benci betul kalau tak punctual ni tau..
tak dapat acik nak beraya..huhuhuuhu,itu nasib sabar menunggu..kalo aku balik..nangis ler perantin ..tp leh je nikah ,walaupun hantaran takde kan..hahahhahaha.

Nak hilangkan bosan menunggu orang
jadiknya snap gambar kami je lah yang bukan perantin ..




budak  yg sebelah saya dah sihat


 love gubahan mas kawin ngn batal sembahyang nie
masa aku kawin dulu tak secantik ni , jeles..jelesnya.
ini mak kty yg gubah

 food adalah sangaaatt..sedap..walupun pihak perempuan tidak menjemput pihak lelaki makan
kami yang tak tau malu ni ..selamber je makan..kalau nunggu jemput kang.pengsan ler pulak 
sobsobsob..awat le tak jemput makan..ate dapat menantu ,
terus lupa tetamu,taun ler menantu handsome kuikuikuikui..

 okeh ini ler perantin baru..untuk tatapan sepupuku yg belum mengenali makcik baru kita.
selamat datang ke keluarga Iskandar..bila perantin nak buat open house.
.kuikuikui..anak sedara  pakat nak serbu nie umah perantin baru..

 



9 comments:

KSWSK said...

bakal pengantin xramai yg nak kadi nikahkan leh la lambat..kot kadi dah kena booked berdert2..alamat kena tggl ngan kadi le lau lewat mcm tu

Queen said...

kalau gi rombongan mengantar pun nik suka buat hal sendiri..pi makan kat khemah biasa2...makan tak payah kaber2..hee

cheqna said...

rasa tak sabar plak nak makan kenduri diri sendiri..hahahahaha

NM02 said...

selamat pengantin baru buat mereka berdua. moga kekal abadi selamanya. amin

lieyalatif said...

erm mmg leceh kalo mase yg dah diplan lari kan kak....penat kite yg menunggu nie.....

kak, sweet akak berbiru biru tuuu...comey!

Pepel BoNda AmaNi said...

paling xsuka menunggu kan...

Neeza.Areef said...

sembuh dah akak..alhamdulillah..kty kna cedok ilmu gubahan ni byk2 kty nnti ley wat biz lak

Anamarza said...

seksa menunggu lama2 ni...huhuhu

eLLy said...

Selamat pengantin baruu..
Sepas raya sana sini open house & kenduri kawen :p