Sep 5, 2011

Asal raya demam

pagi td g darulsyifa,fir tak sihat. Hari nie dah masuk seminggu kita berhariraya.

Raya aku taun ni ni,kitaorang tak g mana pun..

Sebabnya minggu ni dah busy ngn kenduri kawin..minggu ni nak anta pengantin.

Minggu depan lak kenduri belah kitaorg kt S.bernam..3 ari berkg kat sana.

Kepada yg jemput kty g openhouse atau kenduri..kty mintamaaf sebab x dpt penuhi undangan..jadual penuh every weekend..lepas pakcik kty ni,cousin lak nak kawin..berkg kt melaka pulak.

Lgpun maybe ada yg tau..pembantu kty tak sihat jadik,kty x kan ke mana tanpa dia.

Dan trial spm pun akn bermula esok bg sekolah akak..gudluck utk akak.

Bak kata sorg kwn (awak tau sapa awkkan.tq)
dugaan yg datang ni kecil je,sebab allah nak kasi rewards lagi besar.

Keadaan akak dah ok..alhamdulillah..tq pada yg mendoakan.

Kalau hariraya ni kita x dpt bertemu..insyallah tak raya pun kita leh jumpa.

Mood raya..kena kuarantin.

----------
Sent from my Nokia phone

11 comments:

Dee said...

harap akak dan fir cepat sihat dan good luck jugak utk akak for her trial..

Softtouch [Hanim] said...

semoga fir cpt sembuh n gud luck jgk utk akak..

kty nape ngan akak yer?sy tertinggal berita ni...

ALoNa CintamaniszLite said...

kat sini pun ada darulsyifa tp kecik lah tak besar mcm ni, huhu.

semoga semuanya sihat sejahtera, ye..

Cik Ina Do do Cheng said...

Masa raya kan penat panas lagi, tu yang tak sihat tu. sabar ye. minum air suam banyak-banyak. tempat keja akak pun ada budak demam panas teruk sangat smapai masuk hospital.take care ye. semoga cepat sihat.

azlina 3 said...

memang ramai yg raya2 ni demam bukan apa perut terkejut kut makan mcm2 selepas raya...dan byk minum ais batu...
semuga cpt sembuh

Tasneem Sayorwan said...

Syafakillah ^^ Demam adalah kifarah dosa dari Allah. Sabar ye

juelee said...

harap akak berjaya dalam trial die...

rasp said...

smoga akak kuat semangat nak mengadap trial dlm keadaannya tu...
and hope both of them cepat2lah sembuh...

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

Selamat Hari RAYA maaf zaher baten, atty
gi DARUL SYIFA erk.....
Atty x sehat ke?

Redbloodsnow said...

haaa..lu la kan, kak. Tp nasib baik raya tahun ni zie tak demam. raya tahun lepas....3 hari zie demam. time raya ke 2 plak tu start...hehe

Nana said...

adeh sian...saya penah gak demam masa raya
sekali je rasa