Aug 26, 2011

Ramainya Orang

Pagi nie pergi bank nak settlekan macam2 payment kat Maybank
ye lah ..kalau tak bayar awal2 kang ..terguna pakai 
tak pasal je lepas raya kang al parah ..
jadi sebelum berhari raya ..semua loan harus disettlekan dulu 

dan tak lupa jugak keluar kan cash kat bank utk keperluan
tapi punyalah ramai orang beratur..


sepanjang bulan puasa tahun ni 
kty lom pernah lagi tunjuk menu yang kty masak sepanjang bulan puasa tahun ni
semalam masak simple je 
-kuih muih beli 
-sambal ikan cencaru 
-masak lemak ayam 
-goreng sayur kacang buncis
-ikan masin 
-cencaluk feveret along



Mesti ramai yang balik kampung kan hari nie
jadi hati-hati memandu ,biar lambat asalkan selamat.


.

11 comments:

SyuQ said...

selamat hari raya kak ty. maaf zahir batin...

Pepel BoNda AmaNi said...

yeah...hari nie pun niat di hati nak settlekan segala hutang di bank dulu..baru la tenang nak balik beraya...

Lina said...

ye lar sy pun dah asing2kan dah duit utk bayar loan segalanya tu, klu x buat dulu mmg lps raya ternganga lar hehe

Dee said...

arini dee pun baru nak cucuk duit..hrp2 tengahari nti queue tak pjg sgtlah mcm ni..huhu..

fiza said...

Kty...samalah menu kita semalam. Gulai ayam masak lomak cili api ngan sayur kacang buncis ☺☺☺

Pagi ni pon jalan dah mula lengan. Tak taulah balik keja ni mcm mana.

SYANI said...

Panjangnya barisan kat bank... saya pun dah keluarkan duit pagi tadi. Nasib tak ramai lagi..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada atty sekeluarga juga.

Neeza.Areef said...

mak aih kt atm pn penuh

oghang melakau haruslah cencaluk yer kty..hihi

alimaz kembara terasing said...

kakty selamat hari raya maaf zahir batin... kenapa kakty tak buat online payment ja kan senang... duit ambik kat atm mesin ja....
heheh mengajaq org plak...

cheqna said...

selamat hari raya kakty
maaf kan cheqna kalau ada pape terkasar bahasa tersilap bicara sepanjang ita knl ye =)

ainnoraini said...

salam ramadhan...

selamat hari raya yg bakal tiba tak lame lagi...

Softtouch [Hanim] said...

ramai yg gaji awl kak tu bank ramai semacam jer kan...