Aug 12, 2011

Camner boleh Hilang ingaTan

Semalam , hari khamis..aku kena pergi ImiGresen
Poyo je..terus je pergi Metro Kajang

Sampai-sampai , window sopink dulu..
tengok kot ada yang berkenan kat hati..mana tau .kot terbeli ke kan
sekali naik tingkat 4

Eh mana nya Pejabat Imigresen
Tanya orang situ ..depa pun tak tau ..

Terus update status Twitter ngn fb
lilredfarah yang tolong jawab kan dulu ..ada kat Perhentian Kajang

Terus pergi sana
masa ontheway ke sana ..berhenti kat Traffic light , ada org hon2
tgk2 sebelah si norish rupanya ..
terus dia follow aku ..

sampai perhentian kajang terus ke Imigresen
sekali sampai .

eh ..mcm pernah sampai je ..sini .
baru pulih ingatan ..

ye lah ..awal tahun ni aku ada pergi sana ..

siap aku tanya pegawai kat situ
lama ke dah pindah sini
diaorg cakap dari tahun 2008 kot.

ye lah bila diingatkan balik
tahun lepas pun aku ada pergi

camner ler boleh lupa ..
camner leh hilang ingatan

oleh sebab takut hilang lak ingatan nak balik opis kan
terus lepak kt situ ..ngn norish sambil sembang2..sampai ler pukul 4..
baru masuk opis balik

nasib ingat jalan nak balik ke opis..


20 comments:

pRincESs_N said...

hahaha...apekah petandanyer tu..?? larikksss..

Azueriena Norash said...

lama x menjengah kat umah kak yatt...dah nak raya dah kiter nie...wahh kak yatt nak melancong ke oberseas ehhh...

lieyalatif said...

eh dah tukar kak yeak.....lieya pun pegi sesekali jek....pun ingat2 lupe heheeheh.....

Pocket said...

biasaaaaa...
kalau dah benda setahun sekali tu,
memang la lupaaa..

pocket bleh lupa derma darah tangan mana, konon nya suruh tukar everytime, tp still..
selalu buat belah kiriiii jer..
adehlaaa..

nanti ancur la pembuluh darah belah kiri nih

cheqna said...

hahahahaa
sib baik ingat jalan balik opis kak oi =)

sW33tdARLiNG said...

alahaiii ada plak camtu kan walhal dah penah pergi... hehehehe~~

SyuQ said...

hahaha. blh plak cenggitu kak ty. slmt berpuasa kak!

KSWSK said...

jln blk opis lupa xpe kak..jgn jln blk umah

PurPlè said...

ohh... dah pindah hentian kajang yek... rasa mcm ada org bgtau. tak penah lg gi situ.

Lina said...

hehe x tau nak komen aper rs nak tergelak jer baca entry kak ty ni hehe

sweethOneY said...

hehe notyyy ye kak ty

Cik Wanie Ghani said...

uish akak nie,
kelakar lah,
sampai hilang ingatan,
jgn akak lupa wanie sudah,
hihihihi

ALoNa CintamaniszLite said...

hehe..ni feel nk raya dh mari ni..tu yg lupa bbrp perkara tu..hihi..

Ms.Lilies said...

ekekeke....
kdg kita pun camtu kak..

Dee said...

biasalah tu kty..aritu org yg biasa amik mimi balik dari sekolah pun boleh lupa..dia bawak kereta..tapi pusing2 je..dia tak ingat apa dia perlu buat aritu..

Joy said...

tetiba terlupa yea..tmpt yg jrg kita pg mmg mudah terlupa ;)

Softtouch [Hanim] said...

aduiiii nasib igt jln ke opsi yer kty..tp sy pun kdg2 mcm tu jgk..heheheheeh

sall said...

A big smile for you..

Zura said...

biaselah tue kty..kekdg tmpat kite jarang terjah...

mummysyafie said...

bulan puasa kot kak, tu yang lupa kejap