Aug 20, 2011

Apa Aktiviti hari nie

Ingat hari ni kalo mood mari aku dan anak2 nak mengecat rumah
tapi aku jadik mandor je..bior budak2 je yang buat..
tak kuasa nak nolongnya..


sebabnya anak2 yg semangat nak ngecat
aku idak ler..
along lak bz.
Harinie along balik Melaka bawak mertua dan pak mertua ku
esok lah along kerja dari pagi sampai malam 
bila masanya nak cat.

Tapi budak2 ni
 tetap nak cat rumah..

Ya allah selamatkan lah rumah aku 
apa lah rupanya budak2 ni ngecat agaknya 

.


9 comments:

Joy said...

selamat mengecat..berseri2 la rumah kak atty raya nnt ;)

Nurhayati said...

bestnye kakty
cat umahhhhhhhh
mesti meriahkan..
nanti dah cat sila amik gambor,
nak tgkkkkk :)

Gina said...

Baguslah Kak Atty, anak-anak nak tolong catkan rumah, okay aje tu

cheqna said...

jangan jadi warna warni sudah kak...
hehehe
semangatnya anak2 akak =)
lama x baca kisah fir =)

ratna said...

he he he.. selamat mengecat utk anak2 kak ty.. saya pun doakan yg sama mcm akak..

Yatie said...

takpe bebudak cat kreatif kak

Lina said...

hehe jd mandor yer kak ty ye lar anak2 dah beso kan time diorang lar pulak buat keje tlg mak pak

Pepel BoNda AmaNi said...

selamat mengecat..jangan lupa tunjuk hasilnya taw kak...

neezareef said...

yuhuu kty...semangat bebudak nk ngecat umah..rajin nye diorg..msti mantop suasana umah bau cat..