Jul 12, 2011

Tak bayar kang


Pagi2 dah ada kat Kajang,nak bayar bil telekom..parking baik punya betul2,depan Tmnet.
Sekali nak bayar parking,masukkan duit,kuar balik,masuk kuar..masuk kuar..ini boleh menimbulkan amarah.
Sekali tengok, Mesin rosak..
Menyakitkan hati.

Tapi tak mau marah2,nanti cepat tua,kang x comey kang..
Kang tak bayar , tak pasal lak kena saman..elok bayar parking rm1 je..kang kena saman rm20
tak berbaloi langsung, boleh dibuat beli jamu rm20 tu..untuk kesejahteraan suami isteri lagi baik
boleh hariharimau..super power mcm iklan kat tv tuh..hahhahahhaha..

Jadiknya terpaksa jalan kaki ke mesin yg lain.
Dan pagi2 aku dah burn 150kalori..berbaloi..itulah hikmahnya, kurus sikit jari jemari kaki aku
dapat aku jalan gaya model ngn wages setinggi 3"

banyak betui , hikmah yang ada kalau kita berfikiran +

Apapun ,Pada pihak yang berkenaan,sila ambil tindakan segera..

owh ye , bil telekom itu tidak dapat pun dibayar
dah 2 ari berturut2 ulang alik, ada problem katanya..
awat lah sana sini banyak benor problem..
cawangan tmpoint kat bangi dr jumaat lepas , asyik offline
semoga segala masalah dapat disettlekan segera
dan tak menyusahkan rakyat.

----------
Sent from my Nokia phone


.
.

12 comments:

mama wanie said...

wah bagusnyer....
ye ye..
betul betul..
mulakan hari anda dengan sesuatu yang +ve..anda mampu tersenyum hingga ke malam.....

Joy said...

bayar k.atty..jgn x byr..nnt kena saman ;)

lieyalatif said...

adoi....dah penat pi cari pay station nak bayar, bil plak takleh byr yeak kak.....adoi...kene dtg lagi gamaknye ...sabar kak ty yeak.....

sweethOneY said...

betul kakkkk klo kita berpikiran +, semuanya nampak ok jeee hati pun rasa terpujuk idak la nk marah2 sgt kan..

nUR_rOsALiNdA said...

Biasa la kak kalau dah berurusan ngan Telekom tu~

cho_zila said...

sekarangni bayar semua m2ujer... memang senang bebeno...

NM02 said...

alahai... baru nak kurus jari jemari kaki, tak boleh plak nak buat bayaran ye.. kurus tak keimanan? hehehe

cheqna said...

chayok kakty..bako lagi =)

lily lotus said...

siannya kakty,kalau ly pun hangen..susahkan orang betul

sW33tdARLiNG said...

maximum parking 50sen... skang ni walaupun nak tinggal keter 2 minit pun, gigih byr parking 50sen... acik takutttttttt

Nana said...

nak minta tlg skit...hehe
tlg vote

cara2 nya:

1. Klik LIKE this page..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. pastu klik
http://apps.facebook.com/mywranglerway/


cari nama fauzana ismail

tq
ada hadiah utk sape yang sudi vote

Pojiepooh Abdullah said...

Jangan marah2 Kty cepat tua nanti, memang saje jer rosak nak soh burn calory pepagi hari, kasi lebih kurus dan mantap. Wahhh ;p

PojiePooh; Hanya Satu...