Jul 13, 2011

Layan



















Berfacebook.........

----------
Sent from my Nokia phone


.

22 comments:

| SUE | said...

sebelom cek emel opis, mesti nak bukak FB dulu :p

mEiZ SHA said...

bos xdek ye...hehehehe
:)

lieyalatif said...

kite kene block kak....kul 1 baru leh bukak sampai kul 2...tapi dah pegi mkn...telepas laa nak berfb....berfbkat henset jek laaa sob sob sob

ZanaNordin said...

he eh eh...xtvt wajib sis
tp kadang2 sampai boring ngadap fb tu...

NM02 said...

opis ai dah block pesbuk.








mencik tahu!

juelee said...

amboi kak ty.. saya kat opis FB kene cover2.. hahaha eh nak mintak kak ty vote saya..


1. Klik LIKE thispic kat page WRANGLER tau..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. Then klik kat http://apps.facebook.com/mywranglerway/

gi kat search photo type "Juliana Juelee"

Pastu mintak korang LIKE... Please.....

kak ina kl said...

ok aa kat office kamu boleh layan fb..
dah 2 tahun tak gi tgk pesta flora ni..jauhlah

eLLy said...

la itu jer? hehehhehe
layannnn

ikiqzana said...

zana pepagi mula2 msk keje layan fb dulu sis.. sama la yer.. hihihi

sW33tdARLiNG said...

amboiii terang2an gitew.. kalau saya buat entry camni, mampos kena banned

Dee said...

bila on je pc..page ni yg dee bukak dulu..hahaha...

Cik Wanie Ghani said...

amboi sempat lagi tue,
hihihihi:)

Nurhayati said...

kalau layan FB ni keje lain pun tak buat, hadap menda ni je. bahaya sungguh hihihi

rasp said...

saya sangat malas layan FB sis...
nowadays je ada kerajinan skit...

Softtouch [Hanim] said...

bestnya noleh layan fb bila kat opis..sy kat opis fb kene block..boleh layan kat umah jer tp masa terhadlah sbb mlm2 je boleh on9

wahida said...

bos takde kah?

atty's said...

@wahida

kty kt opis mmg selalu sorg..ida..kalo bos ada pun , bos x marah..hihihihi..dia paham.

roq said...

hahahahaha! x ok main fb time keje...hihihi.....semua orang pon buat.....saya dah x busy cam dulu...jempot2 la singggah blog ye :)

zh-ena said...

mmg tgh melayan jgk nie

mummysyafie said...

jarang sangat dah online thru pc skrg ni. guna phone je berfb, ada mata2 tak baek sedak memerhati :P

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. sama la kita.. tapi kita berblog..

Zura said...

oooo...bgth bos...hehe