Jul 11, 2011

Kejap je


Pejam celik,bulan depan dah sambut ramadhan,dan kita akan menjalani ibadat puasa.
Tapi sekarang aku dah training pun untuk bersahur
makna idaknya ,kalau hari2 dok tunggu along balik kerja kol 1 pagi
lepas tu masak kan dia..udahnya along sendiri cakap macam bersahur kita ni ye yang..


Pagi tadi beli kuih raya ,utk buat kudapan waktu kat opis.
Nyammi shedapnya..ingat nak posa sunat..
tapi keadaan tak mengizinkan


----------
Sent from my Nokia phone
.

.

6 comments:

Joy said...

kt opis saya dah ada sample biskut raya..tempah dah dibuka ;)

Softtouch [Hanim] said...

betul kty..skjp je nk pose dah...

saleha_izlea said...

amboi k.ty...da beli kuih utk kudapan..hehe..meh la beli kueh raye kite lak...mst jilat jari n nak lg..

Zura said...

kat tv pun dh ade iklan raya..

mEiZ SHA said...

hehehe
jap je lagi kan kak..:)

| SUE | said...

apa dalam balang tu?..