Jul 21, 2011

Hujan lebat..Accident


Bila hujan lebat je,mesti ada kemalangan..
Dalam gmbr nampak 2 kete je kan,tapi sebenarnya 4 kete terbabit.
Jalan ni ,memang laluan aku nak pergi keje,memang payah sikit,
ye lah ini simpang roundabout , kat fasa 4 tuh ,jem je sokmo lagi kalau waktu pagi,atau ujan.

Sebab tu biarlah lambat,orang belakang nak marah,janji kita selamat. Lelagi pemandu wanita.

----------
Sent from my Nokia phone

.
.

16 comments:

ikiqzana said...

klu ada kemalangan dh tentu2 jem kan sis.. tapi kesian lg ngan org yg terlibat ngan kemalangan tu.

Pepel BoNda AmaNi said...

kekadang bila kita hati2 tapi orang lain lak yang memandu secara berbahayakan...

mama tisya said...

tu la psl..kalo bole nk cpt je smp umh tp apaka daya kalo ada accident sure bertmbh2222 jammed

Sidratul Muntaha said...

fasa 4?
mgm cam leceh la.
last year gi rumah kwin kwn pun,yg follow belakang boleh sesat kat roundbout ni jugak...
mujur tak accident
tpi roundbout yg tak menyepat n paling bahaya kat depan tol nak teras jernang n lepas ukm tu kak...
huuhuh..
dulu time2 ngaji kat MFI..
selalu nak2 accident kat bulata tu.

Cik Puan Zura said...

uhuk2..sama la kak kat area zura...

tambah2 kalau ada melibatkan nyawa...

Nurhayati said...

bila ujan mmg kita kena lebih berhati2.. takut itu la jadinya xcident. huhu
dan bila ujan lebat.. jam nye jgn kata la. tension :(

wahida said...

akak hati2 tau drive keta...bykkan baca 4 Qul...mudah2an kita semua dijauhkan drp segala malapetaka yg tak elok ni....

Redbloodsnow said...

tu la kan. cam ibarat aur dn tebing ler plak hujan n accident :(

zh-ena said...

tu la kan hati2 tika drive

Yan said...

ermm mane2pun same kakty.. klu kt tempat kite.. hiway pasir gudang tula.. kadang takde eksidenpun... jem jugak.. takde sbb

Softtouch [Hanim] said...

bila hujan kena lebih berhati2 bila memandu..yelah jln licin kan...

Pocket said...

tgh ujann terlanggar kalu,
nak keluar settel ker ha?
ujan tuu!!

NM02 said...

siaran langsung dari tempat kejadian kah ini?

rasp said...

tul tu sis...
slalu gitu le bila hujan...
pasti ada eksiden...
dah tu, apalagi...jam lah plak kan...

nabilah_2908 said...

tu la kan...malang tak berbau... kena sentiasa hati2 :)

sW33tdARLiNG said...

aiseeehh ni yg takmo ni.. dah ler ujan, pastu kemalangan.. pastu haruslah kena keluar dr kereta tgk apa yg dah jadi