Jul 12, 2011

Dating Berdua ke Pesta Flora

Sekarang kat Putrajaya kan ada Pesta Flora
dan seperti biasa , macam tahun lepas
aku hanya pergi berdua je ngn along
kiranya feeling2 pakwe makwe gituh

Sehari sebelum tu , hari sabtu
fir ada ajak pergi
tapi aku malas sebab dah penat , masa tu baru balik teman mak sopink
hari ahad ajak pergi dia taknak lak , sibuk main ngn kawan2
tu pun aku pergi udah petang ,

Layan gambar yang tak banyak aku amik
tahun lepas berlambak gambar
taun ni 3-4 keping je kot.




 cuba cari kami@attyalong
 dua insan bercinta
Maaf wajah pasangan ini terpaksa diblurkan 
atas sebab keselamatan hihihihihii..poyos je kau

.


15 comments:

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

wah atty best jugak floria tahun ni kan
cadang nak gi lagi ahad ni
siang2 best tangkap gambar
banyak yang menarik

wahida said...

klaka la kak atty ni...hehe...

tak jumpa nor mummyshafie ke kat sana kak?

Ciklinn said...

linn baru verangan nak pergi minggu ni.. tapi incik laki tiba2 lak nak ke ganu.. huhuhu musnah harapan ku huhuhuh..apsal blur kan pasangan bahagia itu... hehehhe

MrS. F!zA said...

dah dekat ngan rumah fiza tu kak..hihi.. tkde rejeki nk jumpa..

Lyn Yusoff said...

akak dah pergi dah erk..
Lyn nak pgi jugak lah

atie said...

Macam artis lak yer, takut gossip lah tuh....hehe.Apapun moga atty dan suami happy selalu k

Softtouch [Hanim] said...

wa...romantik gitu dating berdua tgk bunga...awwww!!!!...

fazid said...

hahaha gambar last tu mcm gambar paparazzi yg curik2 amik.

Yan said...

alaaa blur pun... kenal la... wekkkkk

pRincESs_N said...

wahh...lomantik2...

en_me said...

vahh menariknyer .. ehehe

ikiqzana said...

x pernah lg pergi pesta flora ni sis.. padahal rumah dekat jer.

sW33tdARLiNG said...

wahh gitewww.... cam artisssssss!

Cik Wanie Ghani said...

sekali-sekala dating berdua kan lebih baik,
hihihihi

rasp said...

cinta mu berbunga2 gitu hehehehe