Jul 6, 2011

2 in 1


Selalu inilah tempat aku lepak berjam2,layan movie atau tonton.
Ate pc ku sendiri adalah bisu..sebabnya takde speaker..
bila taun nak belinya tah, ke tak smpt pun nak belinya

jadiknya kalau bos elek,dan bos mmg selalunya lah takde je sokmokan
jadiknya wa lah bos..hhahahahha..ingat besh ker..bosan tau..!!! BOSAN..sbb sorang2 ..borak ngn dinding je..huhuhuhuuhu

tak mencabar langsung , hari2 dok melangut
aku memang akan ada kat sini je lah layan lagu ..

dah macam rupa hackers je..rasanya

Tapi kan ..tak tau ler sampai bile aku di sini
ada member offer keje..masih memikio lagi.

tapi kalau stay sini , pengetahuan aku terbatas..tak mencabar kalo ari2 dtg keje dok layan tenet je..
lepas tu kalau ada keje lak ..
tersangatlah lari dari bidang pengetahuan aku..cuma bosnya sgt lah baik...sporting..dan baik..mcm sayang je ngn diaorg..tp diaorg sayang ke aku.hahhahahha..soalan maut..nak tau ko tanya ler sendiri kt bos kau ty.

Tapi maybe aku perlukan sesuatu yang baru ..


----------
Sent from my Nokia phone


.
.

15 comments:

yantz-yeem said...

yeah...kekadng dtg kja xde keja bosan gak kan??


jom ke blog sy...hanya 4 hari ganjaran terhebat menanti di sana...jgn lepaskan peluang yeah!!!

KSWSK said...

suh bos akk amik wa jd staff kak..kang ada la akk opis mate

Mak Su said...

cabaran

mEiZ SHA said...

hehehe waaa best laa jd hackers kak...:)

we need TRANSFORMATION dlm idop kak...cayok cayok..;)

wahida said...

apa kata akak keje je kat opis saya? best tau...hehehe...

kalau kita jumpa mesti kita gelak je kak...pas tu kita karok sesama...
ater, kata kita ni kan kaki karok...hehe...

sweetfiza said...

tp kekadang klu lari bidng pun ok gak ...leh jgk bljar bnda baru ...
tp dgn harapan mmg leh wat pnya le....klu lari bdang tup2...x mmpu nk wat ssahkan dri sndri gak tu ...heheh...

ZanaNordin said...

uihs...mmg boring ler camtu kak ty
tp kena gark pikir pasal diri kita..
kalau dok kerja camtu jer...tak berkembang...mmg ler syok...tak busy...tp takat tu jer lah nanti kemampuan kita kak..

ALoNa CintamaniszLite said...

kalo bosan..leh baca novel..hehe..

MrS. F!zA said...

sama je situasi kty cam kita..hihi

sW33tdARLiNG said...

diriku kalau boleh nak keje sorang2 plak... bohsan laaa politik office niiii

Umi_Aliesha said...

buhsan sudah erk..tp opis k ty best..cuti bos tak rekod kan..n nampak mcm fleksibel tp tu la..kdg bosan jg kalo takde belajar mende baru...buat list k ty..mana ok mana tak ok..hihihihi..

*ayu the sun* said...

timbang kati semua perkara kak..
ayu doakan yg terbaik utk akak.. amin..
:)

CuTeMiUt78 said...

eemmmm betul tu kak... klu duk ofc sorang2 pun bosan giler kan... eemmm cari pembaharuan kak...

Cik Wanie Ghani said...

buatlah keputusan yg terbaik wahai kakakku syg,
hihihihi:)

rasp said...

iyelah kan sis...
kkdg bila dah lama kat comfort zone..
rasa cam berat je nak bergerak..
apa2 pun...smoga u buat keputusan yg terbaik buat semua...