Jun 3, 2011

Windows Corrupt

2 hari lepas , tertiba je windows pc aku kat opis ni bila start je terus kuar benda allah nie 


Ha amik ko..malas dah nak pening2 kepala repair..
kol je techinician suh datang repair sambil aku layan novel.

Alhamdulillah pc ku sudah sembuh
Terus beli anti virus baru >> Trend Micro Titanium

esok cuti , sabtu ahad ada kenduri kawin .

.

8 comments:

NM02 said...

sabtu ahad makan free... yey

sW33tdARLiNG said...

benci kann bila tiba2 jadi benda camni... nak nak kita tgk ada keje nak buat

eLLy said...

nasib baik ade tecnicion ..

sweethOneY said...

kenduri kawen sesaje kan kty skrg. ahad ni pun sy nk g melaka kenduri kawen

tice su said...

kty layan novel ape skrg? cecite2! hehehe..

wahida said...

selamat bercuti kak!!

take care tau!!

Softtouch [Hanim] said...

kene virus lah tu kan...
bestnya makan kenduri..sy suka!

mummysyafie said...

nor nya lappy kat rumah pun buat hal. tak antar repair lagi..