Jun 3, 2011

Snickers


Bila Pms je,mulalah sindrom
nak makan benda mengarut.
Jap kang,nak manis-manis
jap kang,nak pedas-pedas
jap kang,nak masam-masam
jap kang pening
jap kang takde mood..
Jom layan snickers!

----------
Sent from my Nokia phone
.

18 comments:

Cik Wanie Ghani said...

wanie pun kalau PMS mcm tue jugak,
ikut angin,
kadang nak mkn itulah inilah,
hihihihi...

genglah kita nie kan:)

mama tisya said...

suka snickers..dlu2 muraj je..now dh mhl..hehehe

Lyn Yusoff said...

Suka snikers..
sedapppppp

Softtouch [Hanim] said...

xpe kak..sebulan skelai je mkn bnda mengarut..layankan jer..

JuJue said...

ngarut ka? sedapp tuhhh

mummysyafie said...

sama macam nor, kalau pms kuat benor makan. kejap2 lapar..

sweethOneY said...

Kak, PMS ni mmg adalah sesuatu yg lelaki takkan paham kannnn.. Tunang saya herannn je peel klo nk period tu, asyik marah manjang. Haha

atty's said...

@Cik Wanie Ghani

itulah kan ..ada je mengidam nak mkn itu ini

atty's said...

@mama tisya

ni pun kty beli kt econsave rm2.60

atty's said...

@Lyn Yusoff

kty pun addicted..tp kena kontrol

atty's said...

@Softtouch [Hanim]

tu lah kadang risau takut manjang je nak benda ngarut hanim

atty's said...

@JuJue

memang sedap jujue..lopeh tu tanggung sendiri

atty's said...

@mummysyafie

betul lah nor , kalo pms lapar je kan

atty's said...

@sweethOneY
tu lah org laki takan paham kan..iza

Pepel BoNda AmaNi said...

PMS nie kadang2 buat kita feeling preggy jerk kan...hehehehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

my peberet, lama dah tak mamam

sW33tdARLiNG said...

mood saya selalu swing tapi tak tahu nak makan apa...

Redbloodsnow said...

my fav choc tu..yumm yumm!