Jun 2, 2011

MFC@PIZZA HEAVEN

Hari tu balik dari kenduri kawin di Felda Besout Sungkai Perak..tah betul ke idak..
pergi balik yang mengambil masa 4 jam perjalanan..pergi kol 9am sampai umah pengantin kol 11..kol 12pm dah beransur balik , sampai Bangi balik pukul 2 pm , non stop, laju tak laju aku bawak..harap takde saman ..tp mana der laju ..ikut kelajuan maksimun yg ditetapkan ..kot..

Kat rumah pengantin lauk pauk adalah sangat shedap, makan sepinggan .lepas tu malu nak tambah ,
Jadiknya balik tu terus singgah MFC yg terletak di Seri Bangi berdepan dengan Tm Net bangi tuh

Bagi aku ayamnya tak shedap , tp pizzanya memang heaven..mabeles..
selain tu ada gak menu nasi ..tapi tak terai .

.jadik takleh ar nak cakap lebih2, kan bohong tak elok , berdosa
kata orang beriman, mana leh bohong2.
.tangan di dada ,mata ke atas ..bluwek..hahahhahahha..amik skrip karak..je kot.

Layan picture yang secoit ..kelupaan nak snap benornya




i like this piza so much..

.

12 comments:

mEiZ SHA said...

piza tu nampak sgt sedappppppppppnyer kak atty..;D

Cik Wanie Ghani said...

dah mcm KFC n Pizza Hut plak kan,
hurm.....

:)

Zura said...

makan kenduri pastu mkn pizza...erm..

sW33tdARLiNG said...

mak aiii gebunya pizza dia kty...!

etiey.com© said...

wah bestnya.. lama tak makan pizza

Pepel BoNda AmaNi said...

yummy...........sedapnya

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tak pernah try then tak tau pun kewujudan kedai ni...leh try ni

Nafisa81 said...

MFC?apa tu?tak penah dengar pun..ade branch2 tak?

atty's said...

@Nafisa81

tak tau lak ada branch kt tmpt lain ke tidak..kat bangi baru je bukak

Lyn Yusoff said...

menariknya pizza tuh..
lyn pun pernah ke felda besout tu..
kawan kawin..

kak ina kl said...

tak pernah jumpa lagi restoren ni..nanti klu ada leh lah terjah.

macam best ek cerita karak tu..tggu keluar kat astro first baru langgan..berbaloi tgk masa cuti sekolah

Softtouch [Hanim] said...

kat bangi sy perasan byk kedai mkn yg best2 yer n yg baru2...mfc tu apa kak?pizza dia mmg nmpak sgt sedap..byk cheese