Jun 8, 2011

Kasih Yang Suci

Sekarang kat mana-mana
rata-rata semua org dok cari novel "Kasih yang suci "
dulu aku jugak adalah sorang manusia yang tercari2 novel ni , lelagi aku memang suka baca novel ni ..
suka feeling2 bila baca novel walupun umur dah tua..hahahhahahha..

Semalam aku ngn akak g mengukur soping complex, biasa lah aktiviti kami
kedai yang wajib masuk haruslah kedai buku

Kami masuk kedai buku popular..seronok bila belek2 novel..
terus cakap kat akak .."kak..kalo ko nak kawin kan ..bakal laki ko harus bodek bakal mertua..
harus mesti belikan novel utk mama , paling kurang 3 buah novel sebulan , baru mama suka pakwe ko.hahahhahha, hantaran lak..salah satu hantaran mesti ada novel ..boleh ..gitu ..? boleh apa kalo nak buat , tak salah kan ..

itu lah semalam pergi Popular..sekali tengok berlambak ler novel kasih yang suci
tapi maaflah..eden dah baca abis dah pung..dah taknak dah novel ni..aritu cari tade..org dah baca ,sewa je , jimat duit

Minggu ni bz yang amat kat opis , dan kat tak opis pun..
dah berapa hari tak tgk tv..sokmo takde je kat umah ..nak layan tonton pun tak smpt..

perlukan cuti..rasanya

.akak lak dok merengak nak suh beli buku Dork Diaries..


notakaki : maaf ye minggu ni kurang blogwalking ate keje berlambak.nanti free kty jalan blog uols.
thanks pada sesiapa yang masih sudi singgah blog kty ..

.

17 comments:

cikmOt said...

saya pun kaki novel kak...tadi rehat baru beli lagi 2 buah novel...walhal semalam dah beli sebuah...giler tul

Dee said...

kty...semoga seronok bercuti ye!

Joy said...

sy pun suka baca novel. skrg tgh bc Hanya Ada Kamu..

Azueriena Norash said...

hmm murahh tuuu sampai 30% diskaun...novel MAID tu pun best tauu

eLLy said...

eLLy rasa nak pi rembat la novel nie.. tapi nak rembat lepas drama tu habis kat tv baru eLLy gi rembat :)

Hanni said...

Salam, nk ty kat popular mana yg ada novel tu yer? Nak gi beli lah... :)

Lyn Yusoff said...

akak beli ker??

atty's said...

@Hanni

salam, popular jusco cheras selatan

Hanni said...

@atty'sMinggu lepas pegi xde pun...stok baru sampai kut. Tima kasih ya... :)

atty's said...

@Hanni

kat jusco cheras selatan,kty g ari selasa,bertimbun stok

Ms.Lilies said...

xpasal2 glamer smula buku ni kan hehehe

Cik Wanie Ghani said...

wanie dah lama x baca novel kak,
rindu rasanya,
tapi nak buat mcm mana,
x sempat nak pi beli,
huk huk huk

mummysyafie said...

nak begiat aktif balik ngan novel la camni. hihihi...saya pun nak wat camtu..satu hantaran kena ada tuk mummy..aisehh...

Softtouch [Hanim] said...

sy mmg kaki novel kak..tp sejak kawin ni krg sikit...byknya novel kasih suci tu..nk beli lah..

Cik Puan Zura said...

dulu zura pun kaki novel..sejak ada anak2 ni, x sempat...hehehe..

d i D a_LittLeBaby said...

akak....adik nak satu....belikan n post kat adik.hauhauhauhauah

ALoNa CintamaniszLite said...

ramai ye kaki novel...patut ler skang ni ramai penulis novel, huhu..