Jun 23, 2011

Jangan Bomohkan saya

Memula senyum simpul dulu..
apa perasaan kita , tertiba kalau ada orang cakap
u jangan sesekali bomohkan i.

hahhahahhahahha..masa orang tu tanya..
tak tau nak buat reaksi muka macamana..kang buat muka blur semacam pulak, dia syak kita buat
padahal dalam hati nak tergelak-gelak nak ketawa..sebab tak tahan ngn statement tuh, kang gelak dia pikir lain lak.


apa pun tak boleh, apa pun tak boleh!

Bila je orang tu sebut pasal bomoh2 ni teringat mak itam dalam citer The kum kum series..tak sanggup rasanya ..tak pasal kang..

Tak nak lah jadik Tijah ..bomoh2 kan orang..
tak baik tau main bomoh2 nie..seumur hidup lom pernah lagi jumpa bomoh
tak terlintas langsung den nak jumpa bomoh ..simpang malaikat

Apa pun tak boleh..apa pun  tak boleh..
esok final Maharaja lawak..tak sabar nak tengok .

.

15 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

jangan bomohkan saya jugak sebab dah lama xmasuk sini..kekekekkekekek....al-maklum la..cheq nie bz semedang....

masviona said...

ye kty mas pun tak sabar nak tgk maharaja lawak nih....hiksss nk tgk jozan, nabil n sepah....:)

Nana said...

hehe xsaba nk tgk final ML sebab pasni nak terminate astrO! hehehe

sweethOneY said...

yeay esok final dah. xde la bf sy x nk kuar malam jmt dah. haha

lieyalatif said...

uish jgn kak....walaupun serba moden skrang ni...bab bomoh2 ni ade lagi kak...lagi2 santau tu.....uish...minta selisihlaa dari keluarga kite.....amin.....

cheqna said...

cheqna pun tak sabar tunggu final raja lawak ni=)

KSWSK said...

tp masih ramai yg suka bomoh2kan org

Sidratul Muntaha said...

syirik la...
klu ade yg jumpa bomoh2 nih..
taubatlah cepat.
dah kuar dari islam tu pun.

lily lotus said...

takutnya pasal bomoh2 orang ni kan. mintak dijauhkan..hehe

Lyn Yusoff said...

takut nyer part bomoh2 ni..

Softtouch [Hanim] said...

sy pun takut kalu pasal bomoh2 nie...baiklah jauhkan bnda2 mcm tu...

azlina said...

raja lawak tak dpt tgk sb x langgan channel tu....sob..sob... dulu ank selalu download tapi la ni file sharing kan dh kena block

mummysyafie said...

saya pun nak cakap.."jangan bomoh kan saya"..dah serik ok kena aritu. :(

ALoNa CintamaniszLite said...

alahai..sebut kum2 series tu..dh 2 minggu sy terlupa nk tgk, atty..huhu..camne leh terlupa ntah ler. Dh tua kot, hehe..
Nk tgk ulangan tak tau lak kul brp, hari apa...erm..

rasp said...

isk isk isk...sblum ckp tu...
lu pikir lah dulu...